/ - FOTO YOUTUBE/SPOT
05/01/2022 u 22:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цеца узима чак 6.000 еура за једну објаву на Инстаграму

Цеца не дозвољава себи да стане иза неке фирме за коју не може заиста да гарантује

Осим од наступа, многе јавне личности добро зарађују и од Инстаграма, тачније реклама које пласирају на својим профилима, а цијена зависи од броја пратилаца, пише Блиц.

Наиме, како пишу домаћи медији највећа балканска звијезда Цеца Ражнатовић узима чак 6.000 еура за једну објаву на Инстаграму и сарађује само са провјереним брендовима.

- Цеца не дозвољава себи да стане иза неке фирме за коју не може заиста да гарантује. Не жели да због новца дискредитује своје име и презиме, тако да веома опрезно бира са ким ће сарађивати. Ипак, на крају рекламу добро наплати - рекао је извор раније за "Информер".

У стопу је прати њена ћерка Анастасија Ражнатовић, али и колегинице Сека Алексић и Маја Беровић које су достигле магичну цифру од милион пратилаца.

- Таса, Сека, Теодора и Маја имају јасно дефинисане цјеновнике које њихови сарадници нуде заинтересованим комитентима. Објава на зиду кошта око 2.500, док за стори траже 1.500 еура. Цијена за стори је мања јер на профилу стоји само 24 сата, али се многи одлучују за ту опцију јер има велики ефекат. Наташа Беквалац, која има око 800.000 пратилаца, узме и по 3.500 еура за објаву на зиду, а за стори тражи 2.000 еура. Све пјевачице имају и попусте ако са неком фирмом или профилом направе дугорочну сарадњу. Тако да је најисплативије одмах платити пакет од три мјесеца - каже извор за горепоменути лист.

Међутим, нису све објаве на њиховим профилима плаћене.

- Када промовишу неку гардеробу, ту је углавном у питању компензација. Сека Алексић важи за особу која најчешће пристаје на такве сарадње. Она воли да подржи мале брендове, па их често рекламира, а они јој шаљу своје производе - објашњава саговорник.

Ријалити звезде Кија Коцкар и Луна Ђогани имају "само" 500.000 пратилаца, међутим због фанатичних фанова њихове рекламе одлично пролазе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:49