/ Фото: Српски телеграф, В. Лукић
23/07/2021 u 09:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Цеца ужива у ЦГ: Надимак српска мајка ми је био скандалозан, а сад је комплимент

Осуде доживљавам као досадне, предосадни су, како се не уморе, имају ли ти људи животе, каже фолк дива

Фолк звијезда Светлана Цеца Ражнатовић отворила је сезону у најпознатијој дискотеци у Будви, а у интервјуу за Српски телеграф испричала је како је постала Српска Мајка и како јој је тешко пало када су је прије двије и по деценије тако прозвали.

- Публика ми је надјенула тај епитет. Имала сам 26 година када су ми наметнули тај епитет. Тад ми је то био скандал, а сад сам се већ навикла. Много је лијеп комплимент. Неки се буне око мог надимка, али то говори о њиховом баналном приступу. Осуде доживљавам као досадне, предосадни су. Како се не уморе, имају ли ти људи животе? Мене естрада занима само када сам на бини. Имам свој живот, имам с ким да се дружим, имам друга интересовања, не бавим се естрадом. Мени је фокус на естради док не одрадим концерт. Имам интензиван приватни живот ком сам посвећена, велику породицу. Замисли да трошим енергију на људе који ми нису ништа - рекла је Цеца за Телеграф. 

image
Фото: Инстаграм

Цеца је открила да ће јој ћерка Анастасија радити текстове за нове пјесме.

- И син Вељко одлично пише текстове, талентован је у томе. Прије него што је професионално почео да се бави боксом писао је текстове, али на реп музику. Деца су ми баш талентована за музику- хвали се Цеца. 

Истакла је да је њен партнер Богдан Средојевић зрео човјек са својим обавезама и да уопште не воли да се експонира.

- Не воли да иде са мном по мојим наступима, али функционишемо одлично. Ми смо се прво дружили и из тог дружења је произашла ова лијепа прича. Сваком човјеку је битно да има неку своју половину. Ја сам имала и дуге периоде самоће, па нисам била дисфункционална. Проналазила сам смисао и љубав у својој дјеци и публици. Мени не треба мушкарац да бих била потпуна. Не могу да будем с неким само да не бих била сама. Прије ћу бити сама него с било ким- додаје она.

image
Фото: Српски телеграф, В. Лукић

Истакла је да јој је са Богданом лијепо и док год је тако, биће заједно.

- Мени је живот луд, још ми само фали луди камен. Ја сам се удавала у прошлом вијеку. У овом бих остала сама. Мени не треба папир да бих била срећна. И он има брак иза себе и прелијепу ћерку, тако да нам не треба ништа више од овога што имамо- истиче Цеца. 

Што се тиче новог албума, казала је да чека текстописца Марину Туцаковић да јој се стабилизује здравствено стање.

-Она је озбиљан члан у мом тиму. Дамир Хандановић је ту, али морам да одрадим с њом. Марина има утицај на избор пјесама, али опет кажем, приоритет нам је њено здравље да би могла да се посвети писању пјесама- истиче фолк дива. 

Цеца се осврнула и на краткотрајни одмор у Будви, па је описала како суграђани реагују када је виде на улици.

- Овдје ме више препознају него на Kипру. Морам да имам сређену косу, папуче, много је захтијевније, али имам много пријатеља, ту ми је и ћерка. Пошто сада идемо као чопор, десила се једна ситуација док смо чекали такси, стајала сам на улици и жена виче: "Је л' ово Цеца?", ја кажем: "Јесте" - каже Ражнатовићева, па се пожалила да јој само унук недостаје:

- Жељко је мој еликсир младости, енергетска бомба. Сви га пазимо и мазимо. Ми смо велика породица и веома се волимо и поштујемо. Он само иде из руке у руку и ужива- поручује Ражнатовићка. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

18. septembar 2021 20:15