Најбољи и најслушанији / -Дан
24/07/2021 u 00:18 h
А.Ш.А.Ш.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Д и Д плус у ритму срца слушалаца

Надамо се да ће у неким наредним годинама доћи неко ново вријеме или се вратити оно старо или доћи неко срећније, па ћемо правити још веће спектакле, казала је Санда Ракочевић у име слављеника

Кад Радио Д и Д плус славе слављеничка еуфорија распламса атмосферу која се преноси етром и која се осјети у сваком кутку дома, клуба, кафеа, парка или аутомобила... Сви они који нијесу синоћ били у будванском клубу Театро жалиће што су пропустили још једану спектаклуларну ноћ, пину добре забаве. А они који су били уз потврду о вакцинацији или ПЦР тесту добили су и „лиценцу” за позитивну енергију која се мора дијели.

- Ово је био један од наших нејнеизвјеснијих рођендана и прослава досад због нових мјера које су донешене у току дана. Било је доста узбуђења и треме да ли ћемо уопште све успјети да одржимо. Момци из Тропико бенда су већ били стигли у Будву, чекао се Салетов долазак из Београда, а ми смо још чекали саоштење надлежних да знамо да ли да уопште креће, да ли ће се журка десити, али на срећу свих нас, све је завршено хепиендом - казала је Санда Ракочевић.

image

Сале и Тропико усијали атмосферу

-Дан

А када је журка почела није се губило ни трена да се деси спектакл.

- Најсрећнији смо када испунимо очекивања оних због којих постојимо, а то су наши вјерни слушаоци који су са нама дуги низ година. Како године тако ми нижемо све већи број слушалаца који су дио нашег тима, слободно могу рећи, јер ослушкујући ритам њиховог срца и испуњавајући њихове жеље ми смо из дана у дан све бољи. Изненађујеће је колико је људи вечерас у Будви у клубу Театро. То је оно што нас је заиста одушевило. Све су то наши вјерни слушаоци, а наравно и фанови Тропико бенда. Хвала им на подршци и доказу да су уз нас, мада је ова наша прослава уједно и захвалниост за дугогодишњу вјерност. Надамо се да ће у неким наредним годинама доћи неко ново вријеме или се вратити оно старо или доћи неко срећније, па ћемо правити још веће спектакле. Ове године је свима био потребан један овакав провод после локдауна и свега што смо доживјели у минулој години - казала је Санда Ракочевић у име слављеника.

image

Нема славља без рођенданске торте

-Дан

Ипак, њихова жеља да буду најбољи потпомогнута је подршком гостију, комитената и пријатеља коју увијек испуне по неки њихов захтјев. Посебну захвалност за дугогодишње трајање, успјех и традицију организације оваквих вечери Радио Д и Д плус су упутили директорима фирме Славици Јовановић и Младену Милутиновићу.

- Као и увијек, без пријатеља који наше замисли обистине, наше журке не би биле могуће. Захваљујемо на сарадњи клубу Театро из Будве на феноменалној сарадњи, хвала Тропико бенду, који већ неколико пута за редом пjева на нашим рођенданским журкама и увиjек оправдаjу сва наша очекивања! Такође, захваљујемо приjатељима радиjа за разне дjелове у организациjи вечерашње прославе. Хавла Протеини.си Црна Гора, бутику Pretty women из Бара, бутику Алегра из Подгорице, 21beautycentru Подгорица, бутику Тудорс такође из Подгорице, Фризерско козметичком салону Мист, као и фризерском салону Headline. Ниjедно славље, па ни ово наше, не може да прође без рођенданске торте за коjу је заслужна посластичарница Dolce by Le Gemelle из Будве - истакла је Ракочевић.

Сале и Тропико бенд су уочи почетка наступа обећали прави лом и он се десио у Театру уз њихове велике хитове које је публика пјевала хорски са њима. Иако је накнадно допутовао и прикључио се бенду, како је казао, није уморан.

- Нисам уморан, очекујемо супер провод. Јако ми је драго да смо дио рођенданске журке Радија Д и Д плус, наших великих пријатеља са којима славимо дуги низ година и свима је добро. Нама ће бити супер. Ми смо овдје 12 година и са задовољством и радошћу се враћамо - казао је Сале Тропико и најавио доста дешавања до краја авгиста ако мјере то дозволе.

Драган Разић у име организатора је пожелио Радију Д да траје још дуги низ година и да остане у самом врху слушаности са добром музиком коју пушта и програмом који осмишљава.

- Ми смо десет година били у Сутомору и ово је први пут се појављујемо у Будви. Интересовање за Тропико је велико у што нисмо ни сумњали, иако је данас било неизвјесности да ли ћемо уопште радити јер је од данас ограничен рад дискотека и клубова због епидемиолошке ситуације. Ми са Салетром и Тропиком сарађујемо дуги низ година и не сумњамо у њихову моћ прављења феноменалне атмосфере. Драго нам је што ће баш они да употпуне рођенданско славље Радија Д и Д плус. Ми се након овога можемо похвалити гостовањима Лексингтона, Слоба Радановића и трија Хјурикејн - казао је Разић.

image

И би спектакл

-Дан

Атмосфера у Театру се крчкала од самог старта,а велики број гостију што из Црне Горе што турста дошла је на очекивано луду журку.

- Љетујемо у Будви и супер нам је. Када смо чули да вечерас гостује Тропико морали смо доћи, обожавамо их. У Будви је најбољи провод, град живи. Мени је ово друга година да долазим у Будву и феноменално је. На концерту Тропика сам први пут и веома сам узбуђена - казала је гошћа из Новог Сада.

image

Тражило се мјесто више

-Дан

Њен суграђанин је синоћ посебно уживао окружен љепотама мора, Будве, забаве, али и лијепих жена.

- Велика је конкуренција, али Балкан генерално има лијепе жене. Синоним за Будву је лудило, провод, журке. У Театро смо одмах резервисали сто како би слушали Тропико који обожавамо. Нема сумње да је у Будви сваке године све боље и боље, задовољни смо и цијенама, услогом и смјештајем - казао је гост.

Немања из Београда је три дана на будванској ривијери.

- Први пут сам ћу уживо слушати Тропико бенд. Вечерас очекујем да покидају јер су најбољи. Чуо сам у Будви да је феноменалан провод на журкама ваше двије радио станице, зато одсад кад улазим у Црну Гору слушам само Д и Д плус - обећао је Немања.

Ања из Инђије је тек два дана на црногорском приморју и, како каже, заиста је прелијепо.

- Вечерас смо због Тропика у Театру и срећни смо због тога. С обзиром на то да је Сале у питању он увијек прави сјајну атмосферу. Радио Д и Д плус су мајстори доброг провода што је за сваку похвалу, а нама су вечерас доказали зашто су најбољи - казала је Ања, која путем интернета и на Јутјубу прати програм деоваца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:30