Danica Crnogorčević / - FOTO: FEJSBUK
12/12/2022 u 14:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danica Crnogorčević najpopularnija pjevačica u CG, Jadranka Bajraktarović na drugom mjestu

Etno pjevačica, poznata po rodoljubivoj pjesmi "Veseli se srpski rode" ubjedljivo je na prvom mjestu

Danica Crnogorčević najpopularnija je pjevačica u Crnoj Gori, po real time platformi Pikasa koja je analizirala 100+ Instagram profila u Crnoj Gori u kategoriji Showbiz.

Po broju dobijenih reakcija (lajkovi, dijeljenja i komentari) iz publike, etno pjevačica poznata po rodoljubivoj pjesmi "Veseli se srpski rode" ubjedljivo je na prvom mjestu. 

Drugo mjesto je zauzela Jadranka Barjaktarović, dok se na trećem mjestu nalazi pjevačica iz Danilovgrada Mila Nikić.

image
- FOTO: PIKASSA

Danica vrijedno radi na drugom albumu, a nedavno je za medije izjavila da je za sada snimila pet novih pjesama u studiju Aleksandra Кovačevića u Beogradu. 

Podsjetimo, Pikasa koristi svoju onlajn platformu analitics.live da u realnom vremenu prati više od 1.300 novinskih medija i hiljade kanala društvenih medija u šest zemalja Zapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Kosovo, Albanija i Republika Sjeverna Makedonija).

Platforma za analitiku prikazuje medijske članke zajedno sa njihovom penetracijom na platforme društvenih medija (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) računajući sve vrste aktivnosti i reakcija (lajkove, dijeljenja i komentare).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 08:56