/ Фото: Еди Адиан
08/01/2022 u 07:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Душко шокиран због пријаве: Брак са Јеленом одавно климав због преваре

Њихов брак је на климавим ногама када је у јавност испливала афера коју је пјевачица имала са фудбалером Огњеном Врањешем

Као бомба одјекнула је у медијима вијест да је пјевачица Јелена Kарлеуша пријавила јуче супруга Душка Тошића за насиље у породици. Иако су званично у браку од 2008. године, већ одавно се по таблоидима спекулише да је њихов брак већ годинама на климавим ногама, те да двоје супружника не уживају у љубави како је то било прије више од десет година.

Kада су се једно другом 2008. године заклели на вјечну љубав, Јелена је већ имала статус звијезде, а Душко је тек започињао фудбалску каријеру. Заједно су добили двоје дјеце – ћерке Атину и Нику. 

image

Фото: Стори

-Фото: Стори

Међутим, како су медији у Србији писали, њихов брак је на климавим ногама од 2019. године, када је у јавност испливала наводна афера коју је пјевачица имала са фудбалером Огњеном Врањешем.

Медији су мјесецима спекулисали да се брачни пар након тога растао. Међутим, Душко, који иначе не живи у Србији, наставио је да долази и посјећује породицу у заједничком дому.

Kарлеуша и Душко су се, међутим, тада отпратили са Инстаграма, а Душко је обрисао и све заједничке фотографије које је имао са својом супругом.

Kарлеуша је више пута демантовала да је њихов брак на климавим ногама, али су се од тада ријетко појављивали заједно у јавности - једино на сахрани Kарлеушине мајке Дивне.

Kако су својевремено писали домаћи медији, ово није први пут да је Јелена пријавила Душка полицији.

Наиме, прије двijе године пjевачица је рекла да је Тошић психички малтретира и да јој је заврнуо руку, док је он све то негирао и казао да су се свађали јер имају несугласице у браку. Пјевачица се касније предомислила и није жељела да га кривично гони.

Душко је, како пише Kурир, на саслушању у полицији јуче потврдио да је у породичном дому на Дедињу дошло до свађе између њега и супруге. Такође је изјавио да нису тачни њени наводи да је било било каквог насиља.

Kако извор Kурира открива, Тошић је инспекторима у Полицијској станици Савски венац у којој је дао изјаву, рекао да је шокиран због тога што је Јелена уопште тако нешто пријавила полицији. Курир је такође писао да је Тошић, иначе фудбалски менаџер Јелену пљунуо пред гостима и ошамарио.

- Нисам ударио Јелену, нисам је ни пипнуо, једино што се је истина је да се јесмо расправљали. Дуго смо у браку, ја сам посвећен муж и отац. Најтеже ми пада што умјесто да сам данас са дјецом и да у својој кући проводим празник, у ситуацији сам да сједим у полицијској станици због пријаве супруге. Шокиран сам овим што ми се дешава, не могу да схватим шта ме је снашло - наводно је рекао Тошић, ком је полиција изрекла мјеру забране приласка супрузи у наредних 48 сати.

Саслушању су присуствовали и његови адвокати Небојша Перовић и Никола Премовић. Перовић је потврди за Kурир да је Душко Тошић негирао да је био насилан према супрузи.

- Мој клијент негира извршење било каквог насиља. Полиција је поступила по пријави госпође Јелене Kарлеуше - рекао је Перовић кратко за Kурир.

Подсетимо, драма испред виле на Дедињу почела је јутрос када је полиција дошла у њихову кућу по позиву пјевачице. Наводно, она је одбила да оде на љекарски преглед али и да дође у станицу и да изјаву.

Њен супруг, саслушан је у својству грађанина, а тек пошто Првом основном тужилаштву буде достављен извјештај полиције и надлежних служби оно ће одлучити о даљем поступању.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 09:05