Елтон Џон / - Инстаграм
26/01/2022 u 07:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Елтон Џон има корону: Прекинуо опроштајну турнеју

Било је планирано да седамдесетчетворогодишњи пјевач наступи на бини "American Airlines Center" у Даласу 25. и 26. јануара, а фанови би требало да задрже своје улазнице, јер ће "нови термини отказаних концерата ускоро бити објављени"

Упркос томе што је вакцинисан и са трећом дозом, Елтон Џон је оболео од ковид-19 и приморан је да одложи два опроштајна концерта у Даласу.

Џон "има само благе симптоме" и радује што ће се ускоро вртатити на сцену и наставити опроштајну турнеју "Farewell Yellow Brick Road", преноси АП.

Како се наводи, било је планирано да седамдесетчетворогодишњи певач наступи на бини "American Airlines Center" у Даласу 25. и 26. јануара, а фанови би требало да задрже своје улазнице, јер ће "нови термини отказаних концерата ускоро бити објављени."

Музичар је опроштајну турнеју "Farewell Yellow Brick Road" започео 2018. године, планирајући више од 300 концерата током три године широм свијета.

Због појаве епидемије корона вируса он је одложио наступе у САД, планиране за 2020., који су настављени 19. јануара ове године у Њу Орлеансу, а такође су планирани концерти у Хјустону, Чикагу, Детроиту, Торонту, Њујорку и Мајамију.

Џон је раније саопштио да одлаже европске концерте на својој свјетској турнеји до 2023. како би могао да оперише повријеђени кук, наводи АП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 06:51