/ -Евровизија, Италија
24/05/2021 u 19:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Евровизија саопштила да ли је Италијан шмркао кокаин

Италијански побједници Евровизије нису користили дрогу у Грин Руму током финала. Овај случај сматрамо затвореним

Италија је прије двије вечери тријумфовала на 65. Пјесми Евровизије у Ротердаму. О потезу Дамиана Дејвида, пјевача италијанске групе "Манескин", који је током финала у једном тренутку наизглед користио кокаин, није престајало да се прича, па је он инсистирао да уради тест на наркотике, желећи да докаже да то није истина.

Да ли Италији пријети дисквалификација са Евровизије?

Према правилима Евровизије, због конзумирања наркотика, овогодишњи побједници би могли да буду дисквалификовани, уколико се утврди да је Дамиано Дејвид заиста шмркао кокаин

Организатори „Евровизије“ сада су се огласили на друштвеним мрежама и саопштили резултате тестирања, јавља Нова С.

-Италијански побједници Евровизије нису користили дрогу у Грин Руму током финала. Овај случај сматрамо затвореним-наводи се на званичном сајту овог такмичења.

Подсјетимо, представници Италије су тврдили да нису користили наркотике, већ да су у тим моментима „склањали поломљену чашу“.

Дамијан је одмах демантовао наводе да би потом најавио и да ће се тестирати како би доказао да у његовом организму нема недозвољених супстанци. Након повратка у Италију дао је свој први интервју у којем је, између осталог, говорио и скандалозном снимку током Песме Евровизије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

19. septembar 2021 07:59