Димовић / Фото: Фејсбук
22/07/2021 u 09:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Феђа Димовић: Концерти у ЦГ биће права лудница, нека освјежи и у Србији

Сви добро знамо зашто не наступамо у Србији, фронтмен Београдског синдиката

Београдски синдикат најавио је концерте у Црној Гори и то у будванској дискотеци Топ Хил 9. августа и у Тивту 26. јула. 

Београдски синдикат долази у Топ Хил

Концерт у Тивту је хуманитарног карактера, цијена улазнице је пет еура, а донаторска карта износи еура. 

image
Фото: Фејсбук

Фронтмен популарне реп групе Феђа Димовић огласио се на Фејсбуку, истичући да му је након најаве наступа БС-а у Црној Гори, много људи преко друштвених мрежа поставило питање да ли ће ускоро бити неких наступа у Србији, а посебно када ће бити концерт у Београду.

- Да не бих свакоме понаособ слао типску поруку, желим свима да кажем да заиста немам прави одговор на то питање. Са изузетком једног фестивала који нас сваке године уредно зове (намјерно нећу рећи име да их не бих угрозио), Београдски синдикат већ дуже време не добија позиве за наступе у Србији- подсјетио је он. 

Навео је да су протеклих пет година углавном наступали у Црној Гори и у дијаспори.

- Последњи наш наступ у Србији је био прије двије године на ШЛФ у Шапцу, у време када је на власти у том граду била опозиција. Сви добро знамо због чега се то дешава и каква је ситуација у држави, тако да ваша питања о томе када ће следећи наступ више доживљавам као носталгична и сентиментална или чак реторичка. Захваљујемо се свима на љубави и подршци коју нам дајете током свих ових година. Ми се још увек нисмо повукли, нити нам је план да се повлачимо и поред тога што смо већ у озбиљним годинама. Ако се неко од вас затекне у Црној Гори током августа месеца, позивамо вас да дођете на концерт у Топ Хил у Будви јер ће тај концерт бити права лудница. Остаје да се надамо да ће и код нас ускоро освјежити, па да ће бити прилике да се гледамо и на концертима по Србији. До тада, останите здрави у глави и држите се сви заједно- поручио је Феђа. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:38