/ Фото: Вог
05/07/2021 u 18:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гледај мајку, бирај ћерку: Моника Белучи са Девом украсила насловницу магазина Вог

Емоција пред чистом љепотом и Девиних шеснаест година

Глумица Моника Белучи и њена ћерка Дева Kасел уљепшале су насловницу италијанског издања магазина Вог.

Редитељ Емануеле Фарнети у свом уводном тексту написао је да је Моника жељела да направи гест и да се склони, и тако препусти рефлектор Деви.

- Признајмо, ослобађање мјеста за оне који долазе после (ћерка, наследница) није нешто што смо навикли да често виђамо- искрен је он. 

image
Фото: Вог

За Деву познати модни фотограф Паоло Роверси каже да је осјетио исте емоције које је осјећао и са Наталијом Водиановом и Kејт Мос.

image
Фото: Вог

- Емоција пред чистом љепотом и њених шеснаест година отварају издање које је у потпуности посвећено њеном узрасту- казао је он. 

image
Фото: Вог

Дева јако личи на Монику, а заносна глумица положајем тијела на насловници јасно показује да је дошло вријеме за нове генерације. Ту је мајчински заштитнички загрљај, прије него што 16-годишња Дева крене својим путем у свијет.

Дева се први пут у јавности формално појавила Миланској Недјељи моде за мушкарце у децембру 2019. године, а мало прије тога је почела да гради манекенску каријеру, а занимљиво је да је све до тад њен Инстаграм профил био закључан за јавност.

Свој први уговор са модном кућом потписала је прије двије године и то за снимање рекламе за парфем које се одиграло у Италији, док је цио свијет видео њене слике са првог снимања у бикинију, и то за Долче & Габана парфем, на језеру Kомо.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:20