Група Немесис / Промо
06/11/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Група Немесис објавила видео сингл

– Инспирациjа за спот налази се у самом тексту пјесме коjи говори о грчкоj богињи Немесис по коjоj jе бенд и одабрао име – наводе дјевоjке из бенда

Дjевоjке из melodic death метал бенда Немесис обjавиле су нови видео сингл под називом „The Scales of Fate" коjим уjедно наjављуjу своj други албум. Као специjална гошћа у споту поjављуjе се Ариjана Обрадовић, перформерка и плесачица. Видео продукциjу и снимање потписуjе Он-Сет Студио коjи чине Магдалена Станковић и Стефан Тасић, музичку продукциjу потписуjе Лука Матковић (Citadela Sound Production), док музику и текст потписуjе бенд Немесис.

– Инспирациjа за спот налази се у самом тексту пјесме коjи говори о грчкоj богињи Немесис по коjоj jе бенд и одабрао име. Идеjа нам jе била да кроз визуелне метафоре, свирање и перформанс прикажемо њен бијес и испратимо текст пјесме – наводе дјевоjке из бенда.

Пјесма jе доступна на свим познатиjим стреаминг платформама путем BelieveDigital дистрибуциjе. Бенд Немесис се може похвалити многоброjним наступима како у Србиjи, тако и ван ње. Могли сте да их чуjете и на разним фестивалима међу коjима су наjзначаjниjи Егзит фестивал (Нови Сад), Револушн фестивал (Румуниjа), Арсенал Фест (Крагуjевац), Бир Фест (Београд), Демофест (Бањалука), Беер Гарден (Београд), Фестивал Српског Подземља (Нови Сад), Carnival of Evil (Малта)…

Ове године отварале су Main Stage Exit фестивала прије бенда Сабатон, добитнице су другог мјеста на Бунт Рок Фестивалу, првог мјеста на Демо Мастерс фестивалу и у своjу радну биографиjу додаjу и наступе са великанима из бенда Bullet For my Valentine, Thy Art Is Murder из Аустралиjе, као и наступ са женским бендом Нервосом из Бразила.

Екипу бенда чине Сања, Александра, Тиjана, Биљана и Селена, коjе већ неколико година активно промовишу своj ауторски рад домаћоj и публици у региону.

Њихов дебитантски албум „The War Is On" обjављен за издавачку кућу Гром Рекордс, наишао jе на одличне реакциjе домаће и стране публике. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:32