Grupa Sars / -GRUPA SARS
14/05/2021 u 14:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Група С.А.Р.С. спрема нове нумере, а можда и албум

Имамо довољно пjесама за циjели албум, али одлучили смо да идемо jедну по jедну, да дозирамо и присуство и експонирање албума

Група С.А.Р.С недавно jе обрадовала публику новим синглом под називом "Глува", а сада за њу снимаjу и видео спот коjи ће ускоро представити публици.

- Спот jе у завршноj фази монтаже тако да се надам да ће бити обjављен за следећи викенд, мало jе потраjало али ево ускоро стиже. Идеjа за пјесму jе дошла спонтано и отишао сам право у студио. Брат и ја смо веома брзо завршили и текст. У jануару 2020. смо имали готов демо, али десила се корона, наступило jе затишjе. Сада смо коначно кренули да завршавамо пjесме и да их обjављуjемо jер jе прошло превише времена. Надам се да ће бити концерата и да ћемо успjети то да испромовишемо - казао jе Жарко Ковачевић, пjевач С.А.Р.С-а

Он jе истакао и да ће одмах након завршеног спота кренути промоциjа на друштвеним мрежама.

– Пjесму смо објавили на дигиталним платформама и чекамо да се заврши спот како би и њега обjавили и онда ћемо направити промоцију на социjалним мрежама, потом крећемо са радио станицама. За ТВ нисам сигуран да ћемо овог пута радити промоциjу jер мислимо да jе већина наше публике на социjалним мрежама тако да са њима покривамо велики дио наше публике - додао jе Жарко.

У припреми jе jош пjесама, на радост многоброjне публике.

- Завршавамо и следећу пjесму и чим буде готова обjављуjемо. Тако ћемо редом. Имамо довољно пjесама за циjели албум, али одлучили смо да идемо jедну по jедну, да дозирамо и присуство и експонирање албума. Нисам сигуран да ћемо за сваку обjавити и спот, али синглове све хоћемо до даљњeг. Можда ћемо у неком моменту обjавити и циjели албум - нагласио jе он.

Жарко обjашњава како се он, али и остатак бенда привикао на чињеницу да су им већ предуго отказани наступи и дружења са публиком.

- Цио бенд jе прелажао корону у jуну прошле године, сви смо ок, неко са мање неко са више компликациjа тако да ниjе било страшно. Што се тиче саме короне и односа везано за то имао сам разне фазе, прво jе било - оптимизам, брзо ће проћи. Међутим, после како jе кренуло све да се одвиjа онда сам био у фазону - песимизам на максимум. И даље сам скептичан када ће се концерти вратити. Ћутим и чекам стрпљиво моменат када ће све ово проћи тако да нисам хтио много да очекуjем и себе да бустуjем да ће ово завршити ускоро. Мада jе свима нама ово тешко пало поготово што смо навикли да доста путуjемо и да свирамо сама чињеница да смо били затворени утицала је на расположење и код остатка бенда и код мене лично - казао jе Жарко.

А.Ш.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:48