Hju Džekmen / - INSTAGRAM/ SCREENSHOT
08/09/2023 u 10:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hju Džekman po šesti put pobijedio rak

Imao je karcinom bazalnih ćelija i sada redovno podsjeća sve da stave kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom

Hju Džekman na društvenim mrežama često podsjeća pratioce koliko je važno nanositi kremu sa zaštitnim faktorom kako bi izbjegli bolest s kojom se on susreo.

- Sviđa mi se tvoj šešir, ali i pogled. To bi bilo idealno mesto da se izgradi kuća. Uživaj u danu - napisali su pratioci glumcu Hjuu Džekmanu.

Oni koji redovno prate šta ovaj australijski glumac objavljuje, znaju da je pustio bradu i da ima sede. Ipak, oni koji su zalutali na njegov profil iznenadio je novi Džekmanov imidž.

Glumac je nosio bijelu majicu, torbu, šešir i naočare, a izgleda kako je šetnja prirodom nešto što često sebi priušti jer tamo uživa u miru. Nakon što je objavio srećnu vijest da mu se rak nije vratio sedmi put, glumac maksimalno koristi svaki dan. Imao je karcinom bazalnih ćelija i sada redovno podsjeća sve da stave kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom.

Obožava svoju 13 godina stariju suprugu, glumicu i producentkinju Deboru Li Furnes, s kojom provodi svaki slobodan trenutak. Odlaze na kupanje, posećuju šume, parkove, razne utakmice i srećni su.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
HJU DŽEKMANRAK
08. maj 2024 11:32