Група Хурикејн / - Фото: Профимедиа
09/06/2021 u 12:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hurricane: Кад смо видјеле гласање, скапирале смо да ћемо бити последње

Мени jе, искрено, било битно само да прођемо у финале, jер би то била баш брука да нисмо, казала је Ксенија

Чланице групе Hurricane, овогодишње представнице Србиjе на Еуросонгу, откриле су какви су им утисци са овог музичког такмичења.

– Jа некако кад направим паралелу, гледаjући моjе претходно учешће на Евровизиjи и овогодишње, jако jе било другачиjе – наравно, узимаjући у обзир да су ове године биле строже рестрикциjе због ковида. Нисмо могли да се дружимо међусобно, ниjе било путовања – истакла jе Сања Вучић, коjа jе Србиjу представљала и 2016. године.

– Jа нисам доживјела Евровизиjу онако како оне jесу, па смо се снашле мало – прокоментарисала jе Ивана приче о њиховом дружењу са члановима осталих делегациjа током траjања фестивала.

На питање какав су пласман очекивале, дjевоjке из групе "Hurricane" кажу:

– Хоћеш искрено да ти кажемо? Искрено, мислиле смо да ћемо бити у топ 5, макар. Али, кад смо онда видјеле гласање, скапирале смо да ћемо бити последње... Тако да, то што смо 15. jе супер", признала jе Ивана, док jе Сања открила да су се у jедном тренутку понадале да им се смиjеши чак и триjумф.

– У jедном тренутку смо сјеле и рекле: 'Људи, ми стварно можемо да побиjедимо"!

– Мени jе, искрено, било битно само да прођемо у финале, jер би то била баш брука да нисмо – додала jе Ксениjа Кнежевић у емисији Амиџин шоу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:28