Глумци из филма Јужни вјетар / - фото: Јутјуб, скриншат
17/06/2021 u 15:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Изашао треjлер за "Jужни вjетар 2": Очекуjте озбиљан заплет и наставак љубавне приче

Филм "Jужни вјетар 2 – Убрзање" сниман jе на локациjама у источноj Србиjи, као и врло непритупачним теренима на граници са Бугарском, а снимање jе завршено током прошле године

После више мjесеци ишчекивања, коначно jе пред нама први треjлер за филм "Jужни вjетар 2 – Убрзање". Ауторска екипа предвођена редитељем Милошем Аврамовићем риjешила jе публици да представи шта нас ново чека у наставку блокбастера коjи jе прије три године оборио све рекорде гледаности.

У првом треjлеру за "Убрзање" видимо продукциjски до сада невиђење сцене, али и назнаку заплета коjи ће публику држати у неизвjесности до последњег кадра.

Поред већ добро познате глумачке екипе предвођене Милошем Биковићем, Миодрагом Радоњићем, Jованом Стоjиљковић, Предрагом Микиjем Маноjловићем и Александром Берчеком, у "Убрзању" нас чека и повратак Луке Грбића коjи тумачи лик брата Петра Мараша, баш као и младе британске звиjезде Анастасије Еверал. Међународну поставку допуњаваjу и глумци из Бугарске Мариjан Валев и Захари Бахаров.

Филм "Jужни вјетар 2 – Убрзање" сниман jе на локациjама у источноj Србиjи, као и врло непритупачним теренима на граници са Бугарском. Снимање jе завршено током прошле године, а велика премиjера се очекуjе на jесен ове године. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:50