/ Фото: Инстаграм
23/11/2021 u 21:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јелену Ђоковић испрозивали на Инстаграму због сата од 50.000 еура!

Супруга Новака Ђоковића носи сат луксузног швајцарског бренда „Аудемарс Пигет“ са 32 брушена дијаманта

Упркос свим материјалним благодетима које уживају, Новака и Јелену Ђоковић медији пишу да је овај брачни пар одувјек красила изражена скромност.

Супруга најбољег тенисера планете никада се није разметала скупоценом гардеробом, па јој се чак замјерало на претјераној једноставности. Ипак, један детаљ привукао је посебну пажњу.

Kада су модни додаци у питању, на Јелени се углавном могу видјети најобичније дрвене наруквице, не скупље од неколико еура.

Међутим, супруга Новака Ђоковића у својој колекцији асесоара има и комаде који вреде читаво богатство, а међу њима се посебно истиче ручни сат луксузног швајцарског бренда „Аудемарс Пигет“, вриједан готово 50.000 еура.

Ријеч је о моделу са кућиштем и оквиром од 18-каратног розе злата, са 32 брушена дијаманта и посребреним бројчаником са чувеним узорком „Мега Таписери“.

Сат Јелене Ђоковић је, очекивано, подијелио њене пратиоце на „Инстаграму“ ‒ једни је критикују због скупоцјеног комада који се коси са ставовима које промовише, док је други бране сматрајући да у томе нема ничег лошег ако тако нешто себи може да приушти. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:10