/ Фото: Нова.рс
12/06/2021 u 22:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јована Јеремић: Ја сам жена из народа, зато сам и популарна

Не постоје двије Јоване Јеремић, само је једна, увјерена је водитељка

Јована Јеремић, некадашња водитељка телевизије Хепи каже да себе доживљава као „жену из народа“, те да не служи политичарима, већ само народу. 

Истиче да се више ствари поклопило као разлог одласка са Телевизије Хепи. 

- Ту је велико презасићење, јер сам вукла не као коњ, него као магарац. Нема шта нисам водила и радила. Дошла сам у године када не желим да ми се намеће шта ћу да радим, зна се за шта сам профилисана – информативни програм. Kад прођеш неки период и оствариш неке циљеве, имаш другачије стандарде. Скромна сам и бићу таква до смрти, али волим да се цијени и поштује нешто што ја радим. Вјерујем да новинари и уредници треба добро да буду плаћени за оно што раде- каже Јована за Портал Нова.рс.

На питање да ли је размишљала као мала да ће некада у животу водити ријалити програм, Јована каже да би пристала.

- Ја сам мудра жена, а то што сам била ђак генерације у средњој, не значи да мислим да је срамота било шта радити поштено. Пристала бих опет да водим ријалити јер на основу тог ријалитија су мене људи упознали и стекла сам велику популарност, коју никада не бих имала да сам радила само информативу. Ја сам позитивно ичшачена жена која има специфичност, то се тражи и то се воли, а то се и плаћа. То ме раздваја од других. Не постоје двије Јоване Јеремић, само је једна- наводи она. 

Додаје и да за себе мисли да је жена из народа.

- Ја служим само народу. Ја сам глас народа, зато сам и популарна и направила сам причу. Слушам проблем народа и онда то екранизујем. Народ је навикао да радим у њиховој служби, политика ме не интересује. Увијек се трудим да будем објективна, некад некога и критикујем, али нисам зла и покварена- закључује Јована. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 14:15