Јелена Карлеуша / - АУТОР
23/09/2021 u 18:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша: Подржавам "Прајд" већ 30 година

Јелена је прије наступа говорила о односу са Маријом Шерифовић, Звездама Гранда и свађом са ЛГБТ организаторима "Прајда"

Поп звијезда Јелена Карлеуша синоћ је први пут наступила након вијести да је напустила жири популарног шоуа "Звезде Гранда".

Јелена је прије наступа говорила о односу са Маријом Шерифовић, Звездама Гранда и свађом са ЛГБТ организаторима "Прајда".

Прије свега, Карлеуша је истакла да је Шерифовићева неко за кога је веже више од пријатељства.

 - Марија и ја смо дугогодишње пријатељице, ми разговарамо о стварима које нас интересују, не бавимо се оговарањима. Ми смо сарађивале дуги низ година, седеле смо једна поред друге и направиле смо легендарне моменте, обарале смо рекорде. Мислим да смо биле фантастичан тим, али ја им желим сву срећу, и шер и рејтинг. Све, све најбоље и ја стварно више не желим да причам о Звездама Гранда. Знам да ће Марија бити најбоља -  рекла је Јелена.

Поводом свађе коју је имала са организаторима Прајда, који је нису изабрали за куму тог догађаја истакла је да подржава Прајд.

 - Подржавам њих већ пуних 30 година, подржавам људе који се боре за своја права. Да би неко био представник било које заједнице, прво мора да буде легитимно изабран", прокоментарисала је Јелена - пише Телеграф.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:08