/ Фото: Новак Ђуровић, Информер
26/05/2021 u 11:53 h
ДАН порталДАН портал
StoryEditor

Карлеуша напала Цецу: Српски народ је велича, а она пјева по шаторима

Живи у кући сазиданој од побијених и опљачканих Бошњака, пише пјевачица

Рођендан Анастасије Ражнатовић изазвао је велику пажњу медија и јавности, а навео је и Јелену Kарлеушу да се још једном осврне на своју вјечиту ривалку, Светлану Цецу Ражнатовић.

Јелена је на друштвеној мрежи Инстаграм уз фотографију Цеце са јучерашње прославе написала да се годинама судски бранила од перфидних напада Ражнатовићке, али да никад није могла да разумије Србију која је у прошлости величала неког познатог по криминалу и наногици.

- Жена која је била уско повезана са убицама Зорана Ђинђића, жену ратног злочинца која живи у кући сазиданој од побијених и опљачканих Бошњака, Хрвата и Срба. Бољела ме је неправда јер су медији перфидно мене увијек показивали као негативца, иако мрава нисам згазила, а величали ову затворску птицу, која је на рачун тобожњег патриотизма и великосрпства скупљала јефтине поене примитиваца. Сада, када је видим овакву, сада када више никог не интересује, сада када пјева под шатором и кафићима, сада, када постоји у медијима само ако се закачи за мене, осјећам сажаљење. Вријеме и карма ријеше све- закључила је Kарлеуша

Izdvojeno

27. jul 2021 21:37