ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША / - ФОТО: ИНСТАГРАМ
16/01/2022 u 13:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша подржала Ђоковића: Част је живјети у ери оваквог човјека

Али овај човек није најбољи свих времена случајно. Фасцинантна је ова смиреност, ова снага, став, овај проток енергије. Зар не видите? Овдје Универзум врти чудну силу, написала је Карлеуша

Након одлуке федералног суда Аустралије да депортују Новака Ђоковића из њихове земље, пјевачица Јелена Карлеуша је најбољег тенисера на свијету јавно подржала путем Инстаграма.

Јелена је објавила његову фотографију и написала:

- Али овај човек није најбољи свих времена случајно. Фасцинантна је ова смиреност, ова снага, став, овај проток енергије. Зар не видите? Овдје Универзум врти чудну силу. Част је живјети у ери Новака Ђоковића, човјека рођеног да остави велики траг -  написала је Карлеуша у опису Новакове фотографије коју је поставила на Инстаграм.

image
- Карлеуша подржала Новака Ђоковића

Подсјетимо, Новак Ђоковић огласио се после одлуке Федералног суда Аустралије о депортацији.

- Желио бих да дам кратку изјаву да се осврнем на одлуку после данашњег рочишта у Суду. Сада ћу узети мало времена да се одморим и опоравим, прије него што дам било какве даље коментаре осим овога. Изузетно сам разочаран пресудом -  рекао је Новак, преноси Ејџ, пише Нова.рс.

- Непријатно ми је што је фокус протеклих недеља био на мени и надам се да сада сви можемо да се фокусирамо на игру и турнир који волим. Пожелио бих играчима, званичницима турнира, особљу, волонтерима и навијачима све најбоље на турниру. На крају, желио бих да се захвалим својој породици, пријатељима, тиму, навијачима, навијачима и мојим сународницима Србима на сталној подршци. Сви сте ми били велики извор снаге." - казао је Ђоковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 00:21