/ Фото: Скриншот
13/07/2021 u 15:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карлеуша поново о Цеци: Она је све само не српска мајка, а сад је тотално небитна

Она је близак сарадник убица и отмичара, тај списак је стравичан, тврди поп звијезда

Поп звијезда Јелена Карлеуша поново је "осула паљбу" по својој вјечитој ривалки Светлани Цеци Ражнатовић, а сада се огласила поводом документарца "Српска мајка" из серијала "Јунаци доба злог", због чега је Ражнатовићка упутила захтјев да се та емисија не емитује.

Наиме, Ражнатовићева је преко свог правног заступника упутила захтjев за неемитовањем редакцији телевизије Н1, а потом и Аудио и видео продукцији ЈСП.

Карлеуша, пак, тврди да су кје продуценти звали да учествује у овом документарцу и да, како наводи, свједочи о злу које је од екипе Ражнатовићке доживљавала. 

-Одбила сам, не зато што немам шта да каже, већ зато што о томе говорим јавно већ 20 година. То што је народ тек сада отворио очи и схватио ко је ова жена то је друга тема- истиче Карлеуша. 

Додала је да је Ражнатовићка највећа срамота српског народа. 

-Народ је називао српском мајком, а она је све само не српска мајка. Она је близак сарадник убица и отмичара, ратних злочинаца, убица премијера. Тај списак је стравичан. Ја сам имала м***да двадесет година о том јавно говорим, док су ме плаћени медији сатанизовали и забрањивали. Сад кад је њено прошло и кад је небитн, не желим да учествујем у њеном болном паду. Али га је свакако заслужила- закључила је Карлеуша. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 13:17