Katarina Grujić / -INSTAGRAM
25/11/2023 u 14:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Katarina Grujić o zaradi: Karijera se počinje od nule

Iako danas važi za jednu od najangažovanijih pjevačica, te se za njen nastup u klubu traži mjesto više, situacija nije uvijek bila ovakva

Katarina više od 10 godina uspješno gradi svoju karijeru koju je započela učešćem u jednom muzičkom takmičenju. Iako danas važi za jednu od najangažovanijih pjevačica, te se za njen nastup u klubu traži mjesto više, situacija nije uvijek bila ovakva.

Naime, Kaća je nedavno progovorila o prvim zaradama koje je imala kao pjevačica, kao i kako se cijena mijenja tokom godina.

-Mislim da se karijera počinje od nule. Tako sam i ja počela. Moj prvi honorar je bio 150 eura prije Zvezda Granda, ja se ne stidim toga. Svaki čovjek počinje od nule. Pa posle napraviš karijeru i digneš cijenu i sve to, ali koliko te ljudi vole i traže, toliko ćeš i da vrijediš, toliko ćeš i da koštaš. Samo naravno da se ne uobraziš i da se ne promijeniš - istakla je pjevačica.

Podsjetimo, Katarina Grujić već godinama uživa u srećnoj ljubavi sa suprugom Markom Gobeljićem, sa kojim ima ćerku Katju. Ipak, Marko se nedavno zbog svog fudbalskog angažmana preselio u Grčku, a iako Kaća i ćerkica idu često da ga posjete, oni su donijeli zajedničku odluku da je najbolje da pjevačica ostane u Srbiji zbog svojih poslovnih angažmana.

-Trenutno u ovom periodu ne, mnogo nastupa me čeka, priprema albuma, zakazana sam do marta, aprila. Ne postoji mogućnost da otkažem vikende nikako, čak imam negdje radne dane pred Novu godinu, 15 dana za redom radim - otkrila je ona, piše "Kurir".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:30