Вилијам и Кејт на промоцији ”Бонда, Џејмса Бонда” / - Инстаграм
02/01/2022 u 17:24 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кејт Мидлтон је жељела само кућу на селу, пуно дјеце, паса

Војвоткиња од Кембриџа постала је једна од најпознатијих жена на свијету откако се удала за принца Вилијама. Међутим, није била заинтересована за славу или "велики посао" и надала се мирном животу у одрастању, ријечи су њеног блиског пријатеља

Кејт Мидлтон није била заинтересована за славу и све што је икада жељела био је "миран живот на селу", тврди њен пријатељ.

Војвоткиња од Кембриџа, која ове недјеље пуни 40 година, постала је једна од најпознатијих жена на свијету откако се удала за принца Вилијама. Међутим, није била заинтересована за славу или "велики посао" и надала се мирном животу у одрастању, ријечи су њеног блиског пријатеља.

Умјесто тога, блиставости и гламурозности краљевског живота, Кејт - која своје вријеме дијели између Анмер Хола у Норфолку и Кенсингтонске палате у центру Лондона - само се надала животу сличном начину на који је одрасла у руралном Беркширу.

Краљевска дописница Емили Ендруз тврди да јој је породични пријатељ краљевске породице једном рекао: „Све што је Кетрин жељела била је кућа на селу, гомила дјеце, паса и АГА. Није била заинтересована да има велики посао или да постане позната.

- Породични живот јој је невјероватно важан, а мајчинство је створило њу. Сада када осјећа да је то постигла, има времена да се окрене својој јавној улози и ономе што жели да постигне тамо - наводи њен пријатељ.

И упркос томе што се сматра једном од најгламурознијих жена на свијету, Кејт је такође свјесна свог изгледа.

Присјећајући се састанка са војвоткињом убрзо након што је родила принцезу Шарлот 2015. године, госпођа Ендруз је открила да је похвалила Кејт њену нову фризуру – на шта је она одговорила: „Јесте ли сигурни да ми пристаје? Мислиш да не изгледа превише мушко? Мало сам се забринула..."

То долази усред извјештаја да ће 40. рођендан војвоткиње од Кембриџа бити утишан, као и њен Божић, због ризика од ковида.

Умјесто велике забаве, очекује се да ће војвоткиња имати много мању аферу само са породицом и блиским пријатељима.

Кејт и Вилијам, који су у петак открили своју фотографију на путу до прошлогодишње премијере Џејмса Бонда како би се поклопили са новогодишњом ноћи, пропустили су традиционалну прославу Божића краљевске породице након што је краљица била приморана да откаже своје планове да буде домаћин свечаности, у Сандрингему.

Због страха од омикрона, мањи ручак је одржан у замку Виндзор, док су Кембриџ угостили Кејтину породицу у Анмер Холу, њиховом сеоском повлачењу на имању Сандрингем.

Како се сазнаје то ће вјероватно бити мала прослава за војвоткињу. Она ионако није хтјела ништа блиставо  то није у њеном стилу, а посебно с обзиром на тренутну ситуацију.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:56