/ FOTO: DAILY. CO.UK
24/03/2022 u 06:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кејт Мидлтон засијала у хаљини српске дизајнерке

Славна војвоткиња често носи комаде Роксанде Илинчић, а британски медији пишу да је хаљина коштала преко 1. 500 еура

Kејт Мидлтон и принц Вилијам ових дана су неуморни - пар је на званичној турнеји, првој након пандемије корона вируса, у оквиру које обилазе Kарибе, Јамајку и Бахаме.

Сасвим очекивано, очи љубитеља моде упрте су у војвоткињу од Kембриџа и њене модне изборе током ових службених задатака, а она из дана у дан оправдава титулу једне од најбоље обучених жена у Европи.

Kејт је на Јамајку слетјела у предивној хаљини миди дужине и А кроја са великом машном у горњем дијелу и појасом око струка.

image
Foto: CHRIS JACKSON

Јако је интересантно напоменути да је хаљина ремек дјело српске дизајнерке Роксанде Илинчић, а славна војвоткиња често носи Роксандине комаде. Британски медији су писали да је хаљина коштала преко 1.500 еура. 

Ова тоалета, која се савршено уклапа у елегантан, женствен стил лијепе бринете, долази у јаркожутој боји, што је право освјежење, с обзиром да Kејт углавном виђамо у нешто мање упечатљивим бојама.

Јарке боје биће веома модерне овог пролећа, тако да је славна Британка заправо испратила и велики тренд сезоне. Она је хаљину употпунила са бијелим салонкама са златним детаљима и писмо ташном у истој боји.

Kејт је своју дугу косу везала у ниски реп, а цио аутфит заокружила је занимљивим минђушама од седефа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 13:31