/ Фото: Немања Николић
16/02/2022 u 20:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ко је бивши дечко Цецине ћерке: Богати бизнисмен излазио са старлетама

Упркос бурном емотивном животу њеног партнера, Анастасија никада није исказивала љубомору

Анастасија Ражнатовић, ћерка фолк диве Светлане Ражнатовић након пет година раскинула је везу са Новосађанином Ђорђем Kуљићем, који није био познат јавности прије него што је упловио у романсу са младом пјевачицом.

Ђорђа Kуљића повезивали су са познатим дјевојкама са естраде и манекенкама, наводно чак и са старлетама, а како су писали домаћи медији, бизнисмен је имао и краће везе по Европи и свијету.

image
Фото: Немања Николић

Kуљић је, како га описују медији, богати бизнисмен који је каријеру трасирао још током студентских дана у Сједињеним Америчким Државама, гдје је дуго живио и учио у Њујорку, а затим тамо покренуо бизнис са камионима.

Наводно је живио са Ањом Стојковић, ћерком Драгана Стојковића Пиксија, која је данас удата за аутомобилисту Хуга Валентеа. Иако су били цимери и пријатељи, причало се да су били и у емотивном односу.

Упркос описаном бурном емотивном животу њеног партнера, Анастасија никада није исказивала љубомору - барем не јавно.

Анастасија и Ђорђе су раскинули јуче, а до прекида везе је дошло јер су све мање времена проводили заједно у Србији, како због одвојених путовања и пословних обавеза.

Наводно су споразумно одлучили да се разиђу.

Анастасија и Ђорђе су почели да се забављају на прослави Нове године 2017. године. Првих годину дана, Ражнатовићева није хтјела да прича о својој вези и трудили су се да све детаље њиховог односа сакрију од јавности.

Анастасија се наводно и иселила из заједничког стана.

Након годину дана, Анастасија је неколико пута причала о својој љубави са младим бизнисменом. Папараци су пар пута успјели да их ухвате у проводу и на породичним прославама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 04:11