/ FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA
20/03/2022 u 14:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Крстињин развод заинтригирао јавност: Није нам се дало, нисмо функционисали

Нисмо се огријешили једно о друго и то је једина истина, испричала је пјевачица

Пјевачица Крстиња Тодоровић развела се након четири године брака, а ова информација заинтригирала је јавност како у Црној Гори, тако и у Србији.

Развела се Крстиња Тодоровић

После тешке операције затезања коже коју је недавно имала и губитка чак 90 килограма, Крстиња каже да пролази кроз један од најгорих периода у животу.

- Kажу да је развод раван малој смрти, губитку вољене особе и то је нешто што човјек не може тек тако, равнодушно да прође. То је велика патња, бол. Али живот је непредвидив, то се дешава а ми смо ту да поднесемо најбоље што можемо. Ово је најгоре вријеме у које је могао да ми се деси развод. Али требало је да се деси, није могло да функционише, било би мучење за обје стране- казала је пјевачица за Гранд Магазин.

Kако је рекла, са супругом је остала у добрим односима.

- Немам проблем да искрено причам о свему, нећу бјежати од тога да кажем било шта. Никада нећу рећи да је мој супруг лоша особа, или да је била трећа особа у питању. Једноставно није ишло, није нам се дало и то је једини разлог. Нисмо се огријешили једно о друго и то је једина истина - испричала је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:10