/ Фото: Фејсбук
05/08/2021 u 09:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лејк фест почиње вечерас: Дођите раније да би се избјегле гужве

Обезбијеђене довољне количине брзих тестова за све посјетиоце фестивала

Лејк фест на Крупачком језеру у Никшићу почеће вечерас, а организатори су поручили свим посјетиоцима да дођу мало раније од планираног времена, како се не би стварале гужве на улазу у фестивалски простор.

- Обезбијеђене су довољне количине брзих тестова за све посјетиоце фестивала. Након одрађеног теста, сви ће добити сертификат који морају чувати са собом и уз лични документ и карту улазе на фестивал- додали су они. 

Сви посјетиоци који су вакцинисани или имају потврду о прележаном Ковид-19 (не старији од 180 дана) морају са собом понијети валидну потврду.

- Уколико неко од посјетилаца не посједује ниједан од горе наведених докумената за њих ће бити обезбијеђено да на лицу мјеста одраде брзи антигенски тест. Уз тродневну карту тест се ради бесплатно. За посјетиоце који посједују једнодневну карту цијена теста износи симболичних два еура. Због свега горе наведеног апелујемо на посјетиоце да дођу раније, како би се избјегле гужве и како би сви уживали у овогодишњем програму Лејк феста- поручују организатори. 

Подсјетимо, нове мјере прописују да ће фестивалима моћи да присуствују само вакцинисани или они који приложе потврду да су прележали вирус, или имају негативан ПСР тест. 

Лејк фест ће трајати до 8. августа на Крупачком језеру, а наступиће Хладно пиво, Гоблини, Еyесбурн, Бјесови, Исказ, Мортал Kомбат, Сикс Пек, Саншајн, Зостер, Дејан Петровић, Рудолф, Ритам Нереда, Штрајк Мозга, Парампашчад и Никола Врањковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 00:38