Лука Лукић / -Принтскрин
21/10/2021 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лука Лукић у новој Гранд авантури

Шеснаестогодишњи Подгоричанин jедан jе од учесника у такмичењу Звиjезда Гранда, а у петоj емисиjи се представио широj публици пjесмама "Причала си мени" и "Опрости моjоj младости".

Шеснаестогодишњи Лука Лукић из Подгорице jедан jе од учесника у такмичењу Звиjезда Гранда, а у петоj емисиjи коjа jе емитована у суботу представио се широj публици пjесмама "Причала си мени" и "Опрости моjоj младости". Након наступа са освоjена три гласа, реаговао jе и Александар Милић Мили коjи му jе накнадно дао глас. Своjим изгледом и понашањем на сцени привукао jе пажњу жириjа коjи га jе похвалио.

- Са 16 година изгледаш као милион долара- рекао jе Ђорђе Давид. Лука jе затим одлуком Саше Поповића добио за ментора Вики Миljковић.

-Видjећете, развалиће он следећи пут- поручила jе Вики.

У разговору за Дан Лука не криjе одушевљење првим наступом, менторком али и осталим члановима жириjа.

-Утисци су феноменални, нека нова авантура веома узбудљива. Имао сам позитивну трему, неку врсту одговорности. О жириjу имам да кажем све наjбоље, занимљиви људи са пуно позитиве. Нисам могао да претпоставим ко ће да ми да глас, задовољан сам са моjом менторком и она jе прави избор за мене. За избор пjесме као и све остало jе задужена моjа менторка. Наjвише волим да пjевам народну музику и то ми наjбоље лежи-казао jе Лука.

Како истиче, и раниjе jе намjеравао да се приjави за такмичење али морао jе ипак да сачека да напуни 16 година.

-То jе доња граница за учествовање. Нисам никад био у прилици да стекнем искуство jер се пjевањем бавим само годину дана. Наjвећа подршка су моjи наjближи, породица, као и наш црногорски пjевач Даниjел Алибабић код коjег иначе похађам школу пjевања,,Д молл''-истакао jе Лука.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 19:08