/ -Фото: Александар Јовановић
23/10/2021 u 12:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лукас, Матић и Пејовић подржавају мјере: Нећемо да будемо таоци оних који неће вакцину

Мука ми је од антиваксера, каже Лукас

Фолкери Ацо Пејовић, Аца Лукас и Саша Матић подржавају нову мјеру Владе Србије о увођењу ковид пропусница.

Пјевачи вјерују да ће ова одлука допринијети сузбијању коронавируса, јер без овог документа после 22 сата нико неће моћи да уђе у клубове, ресторане и сплавове, пише Информер.

Лукас каже да му је мука од антиваксера и да је ово добар начин да им се стане на пут.

- Одлично је што се уводе ковид пропуснице, јер нећу да будем талац оних који неће да се вакцинишу. Па је л' ми који чинимо све да вирус нестане треба да будемо заточеници ових што неће да приме вакцину? Искрен да будем, нису ми јасни људи који неће да се пелцују, али не залазим у њихове разлоге. Ако ће да се разболе, нека их, али нећу ја да будем болестан због њих - поручује Лукас.

На питање да ли се плаши да ће због ове одлуке на његовим наступима бити мање људи фолкер каже да је то сада мање битно.

- Приоритет ми је да прође пандемија, а не колико ће људи доћи на мој наступ- додаје он. 

И Лукасов колега и пријатељ Саша Матић поздравља увођење нових мјера.

- Добро је што је донијета одлука о увођењу ковид пропусница, зато што ће се на тај начин пандемија држати под контролом. Свако има право на избор да ли ће се вакцинисати или неће, али би било добро да ова мјера подстакне људе да се пелцују, како бисмо што прије зауставили ширење коронавируса. Зато апелујем на људе да се вакцинишу, јер је страшно што свакодневно губимо људске животе. Жеља ми је да наставимо да живимо нормалним животом, без страха, и без бојазни да ћемо се заразити - каже Матић.

Фолкер Ацо Пејовић недавно је примио трећу дозу вакцине, тако да не брине како ће пјевати пред публиком.

- Kовид пропуснице су одлична ствар, због тога што је битно радити на сузбијању вируса. Примио сам трећу дозу вакцине, као и цијела моја породица и сви људи око мене. Због пандемије сам смањио број наступа, па тако сада пјевам три-четири пута мјесечно и то ми је сасвим довољно -закључио је Пејовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 07:49