Глумица Марија Ћосић / - фото: Скриншат, друштвене мреже
01/06/2021 u 20:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Марија Ћосић: Бебу водим на снимање и дојим је у јавности

Глумица Мариjа Ћосић, коjу публика памти по улогама у "Ургентном центру" и "Истинама и лажима", дио jе глумачке поставе “Династиjе”, а колико jоj сет недостаjе, толико и ужива што jе сваки тренутак сада посветила четворомесећноj ћерки Софиjи

Млада глумица постаће дио екипе сериjе “Династиjа”, а како нам открива, ради на jош jедноj сериjи и фиму. Од малене Софиjе се не одваjа, док ужива у оноj животноj улози, маjке.

Глумица Мариjа Ћосић, коjу публика памти по улогама у "Ургентном центру" и "Истинама и лажима", дио jе глумачке поставе “Династиjе”, а колико jоj сет недостаjе, толико и ужива што jе сваки тренутак сада посветила четворомесећноj ћерки Софиjи, пише Блиц.

 – Почеле су припреме за “Династиjу”, заправо jа од jануара улазим у сериjу. За сада нећу да откривам детаље, али оно што могу рећи jе да моjа улога неће бити епизодна, траjе неких шест месеци. Поред тога радим и на сериjи и филму, то ће прво кренути са снимањем. Радуjем се. Глума ми заиста недостаjе, али морам да каажем и да ми jе емного лијепо са Софиjом, цио период трудноће а и сада маjчинства jе диван  – каже Марина и додаjе:

 – Договорила сам се да беба буде са мном пошто филм и сериjу радимо у природи, тако да ћемо моћи да се уклопимо и она ће бити ту. нараавно, имаћу и помоћ на снимањима, мама ће бити ту. 

Глумица кроз осмијех прича како нема проблема око спавања током ћеркиног одрастања.

 – Не знам, мислим да ме jе бог погледао и подарио ми дијете коjе може да спава преко дана а и преко ноћи. То током ноћи се само jедном пробуди на 20 минута, када jе гладна. То jе заиста сjаjно, с обзиром на то како дјеца спаваjу. Преко дана све ррадимо заjедно, шетамо, завршавамо обавезе, свуда jе водим и дивна jе беба. Можда ћу са другим дјететом научити шта jе то заправо умор и неспавање због бебе – истиче Марина, док обjашњава да и њен супруг Никола ужива у сваком моменту са наследницом.

Тата све помаже. Купа jе, спреми jе за кревет и спавање, мази jе по цио дан, ужива да са њом проведе сваки тренутак кад дође кући. Jедино што он прескаче jе то устаjање ноћу када се Софиjа пробуди, jер jе jа подоjим – прича глумица и каже да ниjе од них мама коjе сматраjу да бебу не треба навикавати на руке:

 –Беба jе само год и по дана живота, после jе дијете коjе почиње да трчи, хода и жели да буде независно. Хтјела бих само што више да упиjем мажења и загрљаjа ових, док оваj диван период траjе. Jош кад видим како ми вријеме лети... Четири мјесеца jе прошло, не знам гдје и ако би неко могао да ми их врати била бих му захвална заиста. Постала jе незвисна, неће да се држи толико често. Мама и тата нису толико занимљиви, воли тако нешто да гледа, да се занима. Од почетка показуjе своj карактер и жилавост.

Ћерку доjим у jавности

Марина jе на друштвеним мрежама подржала доjење беба у jавности, па открила и зашто:

 – С обзиром да су кренули лијепи дани, нас двије или нас троjе се доста чешће шетамо. Почела jе да воли да спава у колицима па често продужим шетњу jер видим да jоj приjа труцкање. Тако смо пре неки дан доста одмакле, па се госпођица пробудила гладна. До сад нисам имала прилику да доjим у jавности, али с обзиром да имам малу бебу, коjоj приjа ваздух и воли да се шета, тренутак кад jе гладна jе био идеалан да сједнем у парк и да jе нахраним. Не да jоj дам флашицу, него да jе подоjим. Било ми jе неприjатно jер сам очекивала да ће да ме осуђуjу, зашто не одем кући или се склоним негдје даље од ока jавности, али онда сам у следећем тренутку погледала у њу коjа jе наjсрећниjа на свијету што може да клопа баш сад кад jе гладна, а не да гладуjе jош 30/45 минута док не стигнемо кући. Да сам jе пустила да гладуjе, била би нервозна и вјероватно би постала неутјешна. Тако сам преломила. Стање мог дјетета ми jе много битниjе од неких осуђивачких погледа. Зато сам сјела и узела да jе нахраним. Знате шта jе наjзанимљивиjе? Нити jе било осуђивачких погледа нит jе било погледа уопште. Она jе поjела своjе. Jа сам се опустила, а посебно зато што сам схватила да се ништа и не види, и да и њоj и мени одговара да можемо на дужи период да изађемо, шетамо се и нахраним jе, а да нас нико не загледа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 18:45