Марина и Дарко Лазић / - фото: Инстаграм
09/06/2021 u 12:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марина открила: Дарко и jа нисмо заjедно четири мјесеца

Дарко и jа не живимо заjедно већ сигурно четири мјесеца, сматрам да му не приличи овакво понашање, казала је Гагићева

Послиjе спекулациjа о односу Дарка Лазића и Марине Гагић, пjевачева бивша вjереница jе сада проговорила.

Она jе за Курир открила праву истину о њиховом односу након што jе фолкер обjавио низ фотографиjа на коjима jе у друштву атрактивних дjевоjака с коjима jе био на луксузноj jахти.

Пjевач jе недавно испричао чак и да су заказали свадбу за 24. jун, а Марина jе сада демантовала његове тврдње и открила да већ мjесецима нису заjедно.

– Ми нисмо ни заказали свадбу да бисмо jе отказали. Дарко и jа не живимо заjедно већ сигурно четири мјесеца. Разлози су jасни. Сматрам да му не приличи овакво понашање, али боже моj, његов живот, његова ствар – рекла jе Марина, а потом се осврнула на сина Алексеjа.

– Jа се осјећам одлично, коначно имам заслужени мир са своjим дјететом. Алексеj jе наjвољениjе и срећно дијете, љубав му се пружа нон-стоп, у центру пажње jе у моjоj породици – испричала нам jе Гагићева, коjа jе риjешила да стави тачку на ову причу.

– Морам да кажем да jе са мном и Марином све у наjбољем реду. Чека вас нешто много лијепо, да запушимо људима уши. Много смо лијепи заjедно, зато нас људи оговараjу и праве сплетке. Ниjе нашла никакве поруке да сам jе варао, нисмо ни раскинули вјеридбу. Марина jе била код њених, код маjке, на мало више од недељу дана. Данас долази кући. Све jе у реду, функционишемо нормално. Да jе раскинута вјеридба, ваљда бих jа знао. Била jе свађа као у свакоj заjедници, гдје нема свађе, нема ни љубави – причао jе Лазић, желећи да прикриjе раскид са Марином.

– Код мене нема много припрема, у стању сам у дану да све испланирам. Оно што за сада знам jесте да чемо угостити више од 800 званица, да ћемо ангаживати три-четири бенда и да ће славље траjати два дана. Први пут кад сам се женио нисам имао велику свадбу иако ми jе то била жеља. Зато ћу сада да испоштуjем све традиционалне обичаjе – рекао jе Дарко jедном приликом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 12:09