/ Фото: Јутјуб К1 ТВ
29/06/2021 u 19:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марина Туцаковић: Цеца је једна једина, а Харис Џиновић је најтежи за сарадњу

Џеја сам буквално макла са улице, прича један од најпопуларнијих текстописаца

Један од најпопуларнијих текстописаца у региону Марина Туцаковић каже да се не осјећа да је дио естраде, нити сматра да је увредљиво кад јој се каже да је дио исте.

- Није ми то ништа увредљиво кад ми неко каже. То није срамота. Срамота је крсти- каже Марина. 

У интервјуу у емисији "Шта сам теби и ко сам себи" на Телевизији К1 Марина је причала о односима са бројним пјевачима са естраде, а како каже Свталана Ражнатовић и Јелена Карлеуша је све слушају. 

- Џеја сам буквално макла са улице, а Цеца ми у шали каже "Немој више унапријед писати текстове за мене, јер ми одређујеш судбину.".Међутим, да није било тога не би било ни "Маскараде", ни "Кукавице". Цеца је једна једина, знамо сви шта код ње највише пали- истиче Марина. 

Своју каријеру почела је радом са Слађаном Милошевић, а после је наставила  наставила са Оливером Мандићем и групом Зана. 

- Kад сам им написала "Мајстор за пољупце" били су шокирани. Тај текст је био луцидан и нису хтјели да сниме пјесму. Били су у фазону "шта је ово". А после је постала велики хит. Инспирација ми нека дође, а некад не. Лукасови "Личну карту сам, на примјер, писала мјесецима. Започела стихове и написала их за 10 минута, али рефрен неће па неће- прича Марина. 

Што се тиче најтежих сарадника, Марина без поговора каже да је то Харис Џиновић. 

- Он не зна шта хоће, али зна шта неће- шали се она. 

На питање да ли за себе мисли да је оснивач стварања турбо фолка,Марина каже да је била само свједок.

- Фута је био оснивач. Што се тиче мене лично Здравко Чолић ми је рекао да је Џејов "Секси ритам" нештоп најбоље што сам урадила за турбо фолк- закључује Марина.  

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 16:20