Маринко Роквић / -АТА IMAGES
22/10/2021 u 15:15 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Маринку Роквићу се нагло погоршало стање

ШОК: Пјевач jедва говори

Пјевач Маринко Роквић већ неко вријеме се бори са бектериjом коjа му jе напала организам. Роквић jе наводно лоше, jедва прича, а све наступе jе отказао док се не излијечи.

Ситуациjу додатно погошава и то што jе Маринко имао операциjу цисте, краjем прошле године, а затим jе добио и корону. Све то га jе у потпуности исцрпиело, и тешко бори са новим здравственим проблемом. Маринко jе рекао да jе здравствено лоше и пожалио се да већ мјесецима води битку с бактериjом, као и да jе због здравственог стања одбио броjне наступе - казао је пјевач.

- Многи су ме звали да идем да наступам, али сам морао све да одбиjем због здравствених разлога. Супруга jе ту уз мене, синови такође. Нисам сад у стању да причам, jедва говорим, чуjете. Ако можете да ме позовете кад прође све ово, молим вас. Нешто сам ставио у уста и не могу даље да причам. Морамо сачекати да ово прође, па када се опоравим, да лијепо причамо, извините.

- Биће он добро – рекао jе Никола, не желећи да продубљуjе тему о очевом здравственом стању, коjе jе и даље неизвјесно, преноси "Република.рс".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:23