Живић / - принтскри Јутјуб
12/10/2021 u 13:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марко Живић на респиратору: Глумац у тешком стању због короне

Живић је већ три недјеље на болничком лијечењу, прије недјељу дана је кисеоник примао преко маске, међутим, доктори су ипак сада морали да га интубирају

Глумац Марко Живић од јуче је на респиратору, преносе домаћи медији. Љекари Клиничко-болничког центра "Др Драгиша Мишовић" боре се за његов живот који је угрожен усљед последица корона вируса.

Живић је већ три недјеље на болничком лијечењу, прије недјељу дана је кисеоник примао преко маске, међутим, доктори су ипак сада морали да га интубирају.

- Марку је сатурација почела да пада и сви параметри су му били веома лоши, посебно крвна слика. Има обострану упалу плућа, а додатну компликацију му је направила бактерија дигестивног тракта. С обзиром на то да је он прије неколико година оперисао рак једњака и желуца, бактерија је погоршала његово комплетно здравствено стање. Надамо се да ће успјети да побиједи корону, али доктори су нам отворено рекли да је у веома лошем стању. Ми се сви уздамо у то да је Марко велики борац и да много воли живот - каже један од Маркових пријатеља.

(Информер)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:34