Недјеља моде / -Недјеља моде
13/10/2021 u 19:13 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милена Вујачић за старт, Ђурђић за крај Недјеље моде

Somersby Fashion Week Montenegro одржаће се од 16. до 20. новембра у новоотвореном филмском студиjу Драгутиновић у Бандићима

Модна комора Црне Горе организуjе 29. издање црногорске недјеље моде, Somersby Fashion Week Montenegro, од 16. до 20. новембра. Свечано отварање биће уприличено 16. новембра у Капитал Плази, док ће се програм са ревиjама одржати у новоотвореном филмском студиjу Драгутиновић у Бандићима.

Међу дизајнерима који су досад наjавили учешће су Милена Вуjачић коjа ће отворити смотру, Марина Бановић, Нада Кољеншић, Мариjа Росариа Вендито, Ателиер Ана Симоне и Милена Ђурђић, коjа ће затворити модну недјељу.

Насловну фотографиjу ће радити Никола Пеjовић, шминку Мариjа Шуковић, фризуре Кућа моде и љепоте Зоран, официаjлни фотографи су: Никола Пеjовић и Петар Касалица. За сценографиjу ће бити задужен тим студиjа Драгутиновић.

Недјеља моде ће и овог пута имати хуманитарни моменат у оквиру самог догађаjа. Као и увиjек даће подршку младим дизаjнерима са Факултета за дизаjн и мултимедиjу УДГ тако ће се и овога пута представити студенти за модни дизаjн.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:39