Недјеља моде / -Недјеља моде
13/10/2021 u 19:13 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Милена Вујачић за старт, Ђурђић за крај Недјеље моде

Somersby Fashion Week Montenegro одржаће се од 16. до 20. новембра у новоотвореном филмском студиjу Драгутиновић у Бандићима

Модна комора Црне Горе организуjе 29. издање црногорске недјеље моде, Somersby Fashion Week Montenegro, од 16. до 20. новембра. Свечано отварање биће уприличено 16. новембра у Капитал Плази, док ће се програм са ревиjама одржати у новоотвореном филмском студиjу Драгутиновић у Бандићима.

Међу дизајнерима који су досад наjавили учешће су Милена Вуjачић коjа ће отворити смотру, Марина Бановић, Нада Кољеншић, Мариjа Росариа Вендито, Ателиер Ана Симоне и Милена Ђурђић, коjа ће затворити модну недјељу.

Насловну фотографиjу ће радити Никола Пеjовић, шминку Мариjа Шуковић, фризуре Кућа моде и љепоте Зоран, официаjлни фотографи су: Никола Пеjовић и Петар Касалица. За сценографиjу ће бити задужен тим студиjа Драгутиновић.

Недјеља моде ће и овог пута имати хуманитарни моменат у оквиру самог догађаjа. Као и увиjек даће подршку младим дизаjнерима са Факултета за дизаjн и мултимедиjу УДГ тако ће се и овога пута представити студенти за модни дизаjн.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

24. oktobar 2021 01:02