Мили и Цеца / - фото: НОВА С
15/09/2021 u 20:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мили о суђењу са Цецом: Моји односи с њом нису увијек исти

Мили и jа разговарамо, наравно, jер смо цивилизовани људи. С друге стране, ми смо и на суду, ништа лично, рекла jе Цеца

Светлана Цеца Ражнатовић нови jе члан жириjа Звезда Гранда, чиjе емитовање jош ниjе ни почело, али судећи по наjави, варнице измеђуње и Александра Милића Милиjа већ су почеле да сијеваjу. У наjави коjа jе емитована пред почетак нове сезоне, Цеца jе рекла да су она и Мили у судском процесу. Он с друге стране, за Нова.рс говори да "не знам зашто jе Цеца то рекла током снимања".

На питање због чега су се сукобили на снимању Звезда Гранда, Мили jе одговорио:

„Ниjе то био никакав сукоб између мене и Цеце. Не бих се изjашњавао по том питању. То што jе рекла, тиме се баве правосудни органи. Jа њоj увек желим све наjбоље.“

Додао jе jош и да Звезде Гранда „нису мјесто где се то износи“.

„Не желим да причам о томе, Звезде Гранда нису мјесто где се то износи. Не знам зашто jе Цеца то урадила, али jа не желим да учествуjем у томе“, рекао jе он додатно за Нова.рс.

У наjави за прву епизоду емисиjе, коjа ће се емитовати 18. септембра, Цеца jе причала односу са Милиjем  с коjим jе сарађивала двадесет година.

„Мили и jа разговарамо, наравно, jер смо цивилизовани људи. С друге стране, ми смо и на суду, ништа лично“, рекла jе Цеца.

Она jе потом Милиjу запевала стихове своjе песме „Ноћас кућа части“.

„Дужан си ми брдо пара, за времена добра стара, ал’ ћеш се за длаку спасти, Цеца увек части“, отпјевала jе Цеца.

Мили jе за Нова.рс непосредно пред снимање нове сезоне „Звезда Гранда“ истакао да његови односи с Цецом нису увијек исти.

„Цеца и jа нисмо увек у истим односима, откако смо се упознали, па до данас. Она и jа смо направили за двадесет годинањене кариjере девет албума. И након двадесет година, те песме и даље живе. То jе оно што ће нас везати до краjа живота. Не правим планове унапријед“, рекао jе Мили.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:59