фото: Инстаграм / - фото: Инстаграм
26/10/2021 u 18:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мисице Црне Горе, Србије, Косова и Албаније показале двоглавог орла

Мисица Србије након што је фотографија објаљена затражила је и да напусти такмичење

Друштвеним мрежама круже фотографије мисица Црне Горе, Србије и Косова на којој показују албанског двоглавог орла, који је као симбол такозване велике Албаније својеврсна провокација за Србију.

Инциденти са провокацијама овим симболом дешавали су се и раније, а овим потезом Србе су провоцирали и фудбалери Шаћири и Џака, али и пјевачице Рита Ора и Дуа Липа.

На Инстаграм страници објављене су двије фотографије на којима се види како српска мисица рукама прави двоглавог орла - и то у друштву дјевојака од којих је једна из Албаније, а друга Албанка с Космета. Трећа је Црногорка Уна Мугоша.

Огласила се и мисица Србије Валентина Петровић која је казала да се каје због непромишљеног потеза.

- Желим јавно да се огласим поводом слике која кружи друштвеним мрежама! У налету еуфорије поводом журке била сам позвама да се фотографишем, великом брзином сам стала поред дјевојака и дјевојке су ме у еуфоричној брзини намјестиле руке како да станемо, нисам имала никакву лошу намјеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност.

- Желим да се извиним свим приипадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, мојој породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадању у замку туђе лоше намјере. Ја волим и бодрим своју државу и њене вриједности. Наша држава је једини симбол који носим у срцу. Једноставно нисам размишљала када је дошло до овог чина. Јако, јако ми је жао, зато поред дубоког извињења донијела сам одлуку да од организатора тражим дозволу да напустим такмичење и тим чином олакшала себи тренутни притисак који носим -  нагласила је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 11:54