Мите Стоилков / Гранд онлајн
14/11/2021 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Мите Стоилков прижељкује дует са Вики

Финалиста „Звиjезда Гранда" Мите Стоилков током такмичења показао jе велики таленат за музику и остварио завидно четврто мjесто у претходноj сезони, а сада jе открио какви су му планови када jе кариjера у питању

Финалиста „Звиjезда Гранда" Мите Стоилков током такмичења показао jе велики таленат за музику и остварио завидно четврто мjесто у претходноj сезони, а сада jе открио какви су му планови када jе кариjера у питању. Будући да завршава Музичку академиjу, обавезе коjе има успориле су му планове око снимања пjесама.

- Коначно сам се преселио у Београд и сада радим на кариjери, тако да убрзо стиже и пjесма- открио jе пjевач и признао да му боравак у приjестоници не пада лако, те да му jе потребно вриjеме да се привикне на мало другачиjи начин живота.

Иако jе срећан што jе био дио овог такмичења, каже да ниjе тип коjи се осврће на прошлост, па како сам каже не воли да гледа своjе наступе.

- Своjе наступе сам гледао само док сам се такмичио да бих видио шта могу да исправим, а овако кад смо негдjе у друштву и неко пусти jа не желим себе да слушам, не знам зашто jе то тако- рекао jе бивши финалиста. Међутим, сада му jе наjбитниjе да jе он задовољан исходом такмичења и да jе почео лаганим, али сигурним кораком да граби ка наприjед и улаже у своjу пjевачку кариjеру. Иако му jе тренутно jедини циљ да обjави своjу пjесму, велика жеља му jе да сними дует са Вики Миљковић, коjа му jе и даље велика подршка.

- Размишљао сам о дуету са Вики, али прво моjу пjесму, па ћемо даље да видимо. Свакако смо она и jа већ причали о томе- открио jе Мите, а нама остаjе да видимо да ли ће се његова жеља остварити и како ће Вики да реагуjе на ту идеjу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 08:18