foto: Instagram / - FOTO: INSTAGRAM
09/10/2021 u 15:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Момак Ане Николић ожењен, огласила се његова супруга: Нашли су се у чаши

Огласила се и његова супруга Валентина Спајић која је са Николићем већ осам година у браку

Пјевачица Ана Николић објавила је фотографију са непознатим мушкарцем и тиме изазвала лавину коментара на друштвеним мрежама. Недуго затим, откривен је и идентитет мистериозног господина са фотографије.

Ријеч је о електричару Дејану Николићу који је још увијек законски ожењен и има двоје дјеце, а комшиница му је пјевачица Ана Севић, преноси "Телеграф". Огласила се и његова супруга Валентина Спајић која је са Николићем већ осам  година у браку:

- Дејан Николић човјек у чијем крилу се сликала Ана Николић је мој супруг, законски још увијек. Ни са мном, ни са дјецом већ два мјесеца није у контакту. Живот му је попут Аниног, тако да су се нашли у чаши. Ради као електричар у Њемачкој - рекла је она за поменути медиј и открива да Дејан избјегава одлазак на суд:

- Он има право на свој живот али нека се прво разведе. Ми нисмо званично разведени, покушавам да дођем до њега како би потписао споразумни развод, али ми се не јавља на телефон. Чак ни његова породица нема контакт са њим. Узнемирена сам, ово је шок за мене. Он два мјесеца није видио дјецу. Ми смо заједно 12 и по година, а осам година смо у браку и имамо двоје дјеце. Из ванбрачне заједнице са женом прије мене има још једно дијете - наводи Спајићева која страхује како ће ова афера утицати на њихову дјецу:

- Ми нисмо јавне личности и то што је урадила утиче на нашу дјецу која су школског узраста. Нико не размишља о последицама. Плашим се да ми старије дијете не задиркују у школи -  казала је она, преноси Блиц.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 06:21