Aleksa Rondović / Darko Vlahović
06/05/2024 u 09:52 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aleksa Rondović, nova zvijezda na muzičkom nebu: Singl „Jedina” oduševio publiku širom regiona

Numeru „Jedina” potpisuje poznati hitmejker Bane Opačić, dok je za aranžman bio zadužen Mario Pajić.

Muzičko nebo odnedavno je bogatije za još jednu mladu zvijezdu koja hrabro korača ka svom uspjehu. U pitanju je Aleksa Rondović, čiji je singl prvjenac izazvao veliko oduševljenje publike i kolega. Numeru „Jedina” potpisuje poznati hitmejker Bane Opačić, dok je za aranžman bio zadužen Mario Pajić. Spot je radila produkcija Darka Vlahovića, kome kako ističe Rondović, duguje veliku zahvalnost na profesionalnosti.

-Prvobitna zamisao je bila da pjesma bude posvećena mojoj preminuloj drugarici Mini, ali mi je Bane sugerisao da bi ipak pjesma trebala biti sa ljubavnom tematikom u kojoj će pojedini stihovi biti svakako posvećeni Mini. S obzirom na to da je Bane Opačić kompozitor koji iza sebe ima veliki broj hitova, ja sam uvažio njegovo mišljenje - kazao je mladi muzičar. 

Da je uradio pravu stvar sa novom numerom, dokazuju i brojni pozitivni komentari, kojih je svakim danom sve više. 

-Reakcije na pjesmu su odlične, za kratko vrijeme je dosegla veliki broj pregleda, što naravno ne mora nužno da znači kvalitet, to mi je jasno, ali mi i govori o tome da su ljudi zainteresovani da čuju šta ja to radim. Prijateljima i kolegama se takođe dopada, i to mi daje vjetar u leđa da nastavim da radim i da sam na dobrom putu - istakao je on.

Aleksa je otkrio i kakve planove ima za naredni period, kada je muzika u pitanju.

-U narednom periodu imam u planu da realizujem još projekata i trenutno radim na njima. U muzici se generalno teško može precizirati kada će neki projekat biti gotov jer uvijek iskrsne nešto neočekivano, ali se nadam da će to biti uskoro.

Ljeto će provesti radno, nastupa će, nada se biti i u Podgorici, odakle se prije dvije godine preselio u Beograd zbog karijere i studija muzičke produkcije.

-Ljeto će biti radno u cijelom regionu, već uveliko sa svojim bendom ugovaram nastupe. Siguran sam u to da će svako ko želi imati priliku da nas čuje - kazao je muzičar.

Muzikom se, kako dodaje, bavi od malih nogu, te mu pored popa, nisu strani ni ostali žanrovi. U budućnosti sebe vidi potpuno posvećenog muzici.

-Profesionalca koji neće praviti loše kompromise, i neće ići ispod nekih svojih standarda. Mislim da bi svi trebalo da budemo autentični, jedinstveni, da ne kopiramo druge, iako je puno muzičara čijim se karijerama divim, i koje poštujem. Ovaj poziv nije lak, i vara se svako ko drugačije misli, ali ja sam uporan i vjerujem u sebe, i zato mislim da ću se izboriti za svoje mjesto na muzičkom regionalnom nebu - zaključio je Rondović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 11:38