/ -EPA EFE
22/10/2024 u 14:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bili Ajliš bi se mogla pojaviti u novoj sezoni serije "Mr. & Mrs. Smith"

Amazon MGM Studios je u potrazi za glavnim glumcem i glumicom za novu sezonu serije "Mr. & Mrs. Smith", a trenutno postoji mogućnost da bi Billie Eilish mogla dobiti ulogu u ovoj seriji.

Prema pisanju Deadlinea, popis glumaca koje producenti imaju u opticaju još nije poznat, ali ipak postoje navodi da bi upravo muzičarka Billie Eilish mogla dobiti glavnu žensku ulogu.

Iako je javnosti poznata po svojoj muzičkoj karijeri i u posljednje vrijeme po pjesmi "Birds of a Feather", Billie Eilish je 2023. godine dobila ulogu u seriji Swarm na kojoj je radio Donald Glover.

Serija "Mr. & Mrs. Smith inspirisana je istoimenim filmom iz 2005. godine, a počela se prikazivati na Amazon Prime Videu u februaru 2024. godine, dok je nakon ovog uspjeha najavljena i njena druga sezona. Prva sezona osvojila je simpatije gledalaca, te osvojila dvije Emmy nagrade. Glavne uloge u prvoj sezoni ostvarili su Donald Glover i Maya Erskine koji su u seriji dvoje stranaca koji počinju raditi kao špijuni za tajnu agenciju. U seriji zvani Michael i Alana dobili su nove identitete i morali su se predstavljati pod imenima John i Jane Smith.

Na kraju prve sezone obje su bili dio pucnjave pa zbog toga nije poznato da li će se isti glumci pojaviti i u drugoj sezoni serije. Prema Deadlineu, ova serija će ostvariti veliku popularnost a u svakoj sezoni će biti predstavljeni drugi likovi.

Uz Glovera i Erskine, u prvoj sezoni pojavile su se brojne poznate zvijezde, kao što su Alexander Skarsgard, Eiza Gonzalez, Paul Dano, John Turturro, Sarah Paulson, Ursula Corbero, Ron Perlman i Michaela Coel.

Coel je za svoju ulogu osvojila Emmy nagradu za najbolju gostujuću glumicu u dramskoj seriji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. oktobar 2024 14:22