/ -Z.K.MUNJA
03/09/2024 u 12:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Boru Čorbu ljekari pogrešno liječili

Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Ljubljani, gdje se bori sa teškim zdravstvenim problemima.

Nažalost, Bora je intubiran i smješten na posebnom odjeljenju, zbog čega su posete strogo zabranjene. Ipak, njegova supruga Dubravka ima posebno odobrenje da bude uz njega čitav dan, što je izuzetak u ovakvim situacijama. Naime, kako prenose pojedini mediji, bolnica u kojoj je Bora zatražio pomoć ne liječi rokera kako treba, što potvrđuju i njegovi prijatelji.

– Oni su danima razgovarali sa pulmolozima i raznim stručnjacima sa drugih klinika, što državnih, što privatnih. Ono što je zaključak svih njih jeste da je Bora prerano priključen na respirator i da je rano uvede u vještačku komu. Oni tvrde da je trebalo da se uradi sve prije nego što se dođe do tog radikalnog postupka – priča Borin prijatelj, prenosi Skandal.

Cijela njegova ekipa imala je želju da se Đorđević liječi u Beogradu. Međutim, njegovo zdravstveno stanje bilo je toliko loše da je da nije bio sposoban za takav transport.

Nisu mogli da ga prebace ni helikopterom i za to je bilo rizično. Oni su ubijeđeni da bi situacija bila mnogo bolja da se Bora liječio u Beogradu. Uprkos svemu, Borin menadžer, kao i njegova porodica, stava su da je Kliničko bolnički centar u Ljubljani dao sve od sebe da Bori pomogne na najbolji mogući način, prenosi pomenuti list.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 12:28