/ -JUTJUB
26/06/2024 u 12:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Denzel Vošington iskreno o saradnji sa Vitni Hjuston

Posle sjajnih nastupa u Malkolmu Iksu, Filadelfiji i Đavolu u plavoj haljini, Denzel Vošington je glumio u rimejku božićnog filma Biskupova žena iz 1947. godine.

U rimejku, nazvanom The Preacher‘s Wife, Vošington je igrao jednu od glavnih uloga pored Vitni Hjuston i Kortnija B. Vensa.

Dramediju, inspirisanu romanom Biskupova žena, režirala je Peni Maršal, a napisali su Net Moldin i Alan Skot. Radnja prati Henrija Bigsa (Vens), protestantskog sveštenika iz siromašnog kraja koji provodi previše vremena u svojoj crkvi pokušavajući da pomogne parohijanima, umjesto da se posveti svojoj ženi Džuliji (Hjuston) i njihovom sinu Džeremiju.

Henrijeva crkva je u finansijskim problemima i njegov brak se raspada, pa se očajni sveštenik moli Bogu za pomoć. Bog mu šalje anđela Dadlija (Vošington) koji pomaže Henriju da se izvuče iz nevolje, ali u isto vrijeme počinje da se zaljubljuje u Juliju. U nedavnom intervjuu sa kritičarkom Chaz Ebert, Vošington je otkrio da se osjećao zabrinuto za Vitni tokom snimanja filma iz 1996. godine, prenosi IndieWire.

"Osjećao sam se kao da želim da je zaštitim", prisjećao se glumac, a Ebert je rekla da se to našlo u filmu. "Bilo je očigledno da je ranjiva", rekla je kritičarka.

"Sve vrijeme sam se osjećao kao da želim da je zaštitim. Da li ste to znali? Željela je da bude tako jaka, ali nije mogla. To je sve", dodao je oskarovac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 12:12