/ -INSTAGRAM
23/08/2024 u 13:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dino Merlin 19. oktobra u čuvenoj Olympiahalle u Minhenu

Ova dvorana bila je domaćin takmičenja OI 1972. godine, U2, Eltona Džona Bijonse, Coldplaya, Eda Širana..., a u oktobru čeka Dina Merlina

Ove jeseni sarajevski muzički čarobnjak Dino Merlin nastupiće u čuvenoj Olympiahalle u Minhenu. Biće to prvi naredni koncert turneje "Mi" u ovoj godini, nakon što je u martu rasprodao dvije Arene u Ljubljani. Ova legendarna dvorana, poznata po tome što je bila domaćin takmičenja tokom Olimpijskih igara 1972. godine, ugostila je brojne svjetske muzičke zvijezde poput U2, Eltona Džona (John), Bijonse (Beyonce), Coldplaya, Eda Širana (Sheeran) i mnogih drugih.

U subotu, 19. oktobra, u ambijentu ove dvorane svjetskog glasa, Merlinova publika imaće priliku uživati u najnovijim hitovima i bezvremenskim klasicima, uz vrhunsku produkciju, impresivnu vizuelnu estetiku, te jedinstvenu emociju i scensku energiju koja se veže za koncerte ovog umjetnika.

U okviru aktuelne turneje Dino Merlin je prošle godine postao apsolutni rekorder po broju prodatih ulaznica u Hrvatskoj, gdje su svi njegovi koncerti bili rasprodani, a turneja "Mi" već je doživjela izvanredan uspjeh s rasprodanim koncertima u državama širom regije, centralne i zapadne Evrope.

Ulaznice za koncert u Olympiahalle u Minhenu bit će u prodaji od ponedjeljka, 26. augusta, a više informacija bit će dostupno na zvaničnoj web stranici dinomerlin.com/live, objavljeno je na društvenim mrežama sarajevskog muzičkog čarobnjaka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 22:57