Radio D 24. godine sa vama / - LOGO
28/06/2024 u 14:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Divan dan: Radiju D 24. rođendan

Radio D je počeo kao urbana legenda da bi danas s trona pomjerio sve radio stanice sa planetarnom frekvencijom.

Radijska D avantura sa muzičkim pričama, biserima sa događaja, ali najviše sa vanvremenskim i najaktuelnijim hitovima počela je prije 24. godine. Danas su to "matrix" cifre u satnicama programa, fonoteke  sadržaja, horde slušalaca i još jedan rođendan.

- Preko dvije decenije na muzičkim talasima širom planete Radio D je zadržao isti kurs. Kreator medijskog etra, aktuelni, profesionalni i svima omiljeni napravili smo šemu, koncipirali emisije po želji i ukusu naših slušalaca. Njima dugujemo najveću zahvalniost što kao zvijezda među radijima i dalje sijamo sjajem najboljih - kazala je Sanda Rakočević, urednik radija.

Ispred i iza miktofona stala je ekipa novinara, voditelja, tonaca, producenata, ali prije svega velikih zaljubljenika u radio, koja s istim žarom dijeli ljubav "ON AIR".

image

U studiju je uvijek veselo

- SKRINšOT/INSTAGRAM

- Posebno nam je drago što se naš rođendan negdje slavi i kao vjerski i kao državni praznik, što je vezan za istorijski događaj, za jednu epohu, a nama posebna čast i sinonim za trajanje - kaže Rakočević.

Na Radiju D do danas su nastavili tradiciju emitovanja najvećih hitova sa eks Ju prostore, ali i inostrane pop i rok scene.

Za dosljednost i prepoznatljivost na frekvencijama Radija D krivci su Sanda, Nemanja, Rada, Kojo, Enisa i Vidak.

- Ekipa, mala ali odabrana. Imamo tu privilegiju da na talasima dva radija stignemo do svake kuće na planeti, da osjetimo užitak i kroz druge muzičke žanrove. Radio je ljubav, radio je D - zaključila je Rakočević.

 

Goca Tržan prvi gost emisije Lajkovačkom prugom na Radiju D

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 14:18