Divlje jagode / -NENAD TUBIć WOOD
01/04/2024 u 20:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Divlje Jagode uoči koncerta u mts Dvorani spremaju novi singl

Singl "Ukrala je svjetlost Istoka" dobija i spot, koji će uskoro biti prikazan

Nakon poslednjeg koncerta u MTS dvorani 2022. godine, koji slovi za jedan od njihovih najuspješnijih u karijeri, legendarni sastav Divlje Jagode najavili su novi koncert na istom mjestu za 25. april.

I ovaj koncert će po mnogo čemu nositi duh novog, kako otkriva frontmen benda Zele Lipovača, publika će moći da čuje četiri nova singla.

Kako je objasnio Lipovača, poznat kao muzički perfekcionista, za prethodni koncert u mts Dvorani vezuju ga samo lijepe uspomene, zbog čega je upravo nakon njega i nastao prvi live album benda u karijeri.

- Slušajući snimak koncerta 2022. gotovo da nisam imao nijednu zamjerku na našu svirku, akustiku sale, energiju publike i sve što se te večeri dešavalo, 95 odsto svega je bilo savršeno, te je otuda i nastao naš prvi live album u karijeri dugoj 45 godina "Live in Beograd". Volimo ovdje da sviramo, pa ćemo se i posle 25. aprila budite sigurni, ponovo vratiti u mts Dvoranu, jer je ovde sve dobro, nema razloga da opet ne održimo koncert na ovom mjestu - jasan je lider Jagoda.

Povod za koncert je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva "13".

- Mi smo realizovali već 4 singla sa našeg novog albuma, koje ćemo sigurno svirati 25. aprila. Najnoviji singl se zove "Ukrala je svjetlost Istoka",završen je i spot, a uskoro očekujemo da će on biti i prikazan. Krivac za tekst je naš novi tekstopisac, inače član benda Damijan, koji do sada to nije radio, te smo otkrili njegov talenat - poručuje Lipovača.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 08:55