Dua Lipa / -EPA EFE
23/03/2024 u 14:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dua Lipa rasprodala pulsku Arenu za 10 minuta, cijena karata je išla i do 500 eura

Za one koji su spremni izdvojiti veći iznos da uživo čuju pjevačicu, nekoliko platinum karata će ponovo biti dostupno, a u prodaju će se puštati periodično

Britanska zvijezda Dua Lipa u junu će nastupati u Hrvatskoj, a za samo nekoliko minuta rasprodala je pulsku Arenu. Nakon što je prije nekoliko dana objavljeno da će Dua Lipa održati koncert u pulskoj Areni 9. juna ove godine, karte su puštene jutros u prodaju, a dovoljno je bilo 10 minuta da se rasprodaju.

Ulaznice za travu su iznosile 79 eura - što je najjeftinija opcija, a pored toga u ponudi su bile i ona od 139 eura za ložu, 109 za parter, 99 za tribinu, a platinum karte su koštale 486,5 eura. Za one koji su spremni izdvojiti veći iznos da uživo čuju pjevačicu, nekoliko platinum karata će ponovo biti dostupno, a u prodaju će se puštati periodično.

Pjevačica albanskog porijekla će na novoj turneji premijerno uživo izvoditi pjesme sa svog trećeg studijskog albuma "Radical Optimism" koji će svjetlost dana ugledati tek u maju. Takođe publika će imati priliku čuti hitove poput "New Rules", "Levitating", "One Kiss" i nedavno objavljenog "Dance The Night", koji je soundtrack slavnog "Barbie" filma te zadnji singl "Houdini" koji je napravila s Tame Impalom.

Informacija da će pjevati u Hrvatskoj objavljena je još u januaru, a hrvatski mediji tvrdili su da će nastupati dva dana zaredom. Pjevačica je zasad najavila samo jedan nastup. Pored Lipe, u susjedstvu će ove godine nastupati brojne svjetske zvijezde počev od Eda Sheerana, Lennyja Kravitza, Avril Lavigne pa do Stinga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 23:20