Džared Leto u Beogrdau / - BOJANA JANJIć/N1
12/10/2024 u 15:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Džared Leto u Beogradu – sa bendom Thirty Seconds to Mars „zapalio“ Arenu

Američki rok bend Thirty Seconds to Mars nastupio je u petak veče u Beogradskoj areni, što ujedno bio jedini koncert na prostoru bivše Jugoslavije.

Najviše pažnje svakako je izazvao frontmen benda i holivudski glumac Džared Leto.

Thirty Seconds to Mars se vratio beogradskoj publici sa svojim šestim studijskim albumom „It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day“.

Ovaj album obilježava novu eru za bend, istražujući tamnije aspekte svakodnevnog života, kritikujući je kroz svoje stihove ujedno ulivajući i nadu. Podsjećaju nas da čak i pred naizgled nepremostivim preprekama, još uvijek možemo da pronađemo ljepotu u svijetu.

Džared Leto najavio novi album

Thirty Seconds to Mars je najpoznatiji po frontmenu, ujedno i poznatom holivudskom glumcu, Džaredu Letu, koji u bendu svira zajedno sa bratom Šenonom.

Ekscentrični glumac i muzičar inače je poznat po svojim modnim egzibicijama, pa ni ovom prilikom nije iznevjerio visoka očekivanja fanova.

Prodali su preko 15 miliona primjeraka albuma širom svijeta, a njihovi koncerti godišnje pune koncertne dvorane i stadione u punom kapacitetu.

Dobitnici su brojnih nagrada, uključujući desetak MTV nagrada, Bilbord muzičku nagradu. Drže i Ginisov svjetski rekord za najdužu turneju u istoriji.

Koncert u Beogradu bio je dio velike svetske turneje Seasons World Tour 2024.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. oktobar 2024 15:11