/ -EPA EFE
04/05/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Eva Mendes o porodičnom životu i prekidu karijere: Srećna sam što je sve ispalo ovako

Glumica Eva Mendes nedavno je za medije govorila o svom životu i prekidu karijere. Naime, Mendes je u novom intervjuu za magazin People, istakla kako nikada nije zamišljala da će njen život u pedesetim godinama izgledati ovako.

"Mislim da nisam zamišljala svoj život nakon 30 godina kad sam bila mlađa. Mislim da nisam imala sliku o tome kako želim da moj život izgleda, ali sam prilično srećna što je ispalo tako kako je", rekla je.

Zahvalna je što je u braku s Ryanom Goslingom jer je on veoma uticao na njeno viđenje porodice.

"Ne podliježem pritisku društva. Šta god poželim učiniti, učinim. Sigurno nisam mislila da ću imati djecu i biti zatvorena. Tako da sam stvarno srećna što je određeni muškarac ušao u moj život i natjerao me da se predomislim o svim tim stvarima", priznala je.

Ona ističe da je odluka da napusti glumačku karijeru prije 10 godina kako bi se posvetila djeci, bila najlakša odluka koju je ikada donijela. Inače, Eva Mendes zajedno s Ryanom Goslingom ima dvije kćerke Esmeraldu Amadu (9) i Amadu Lee (8).

"Vidim svoju mamu kako stari. Vidim sebe kako starim. Vidim svoju djecu kako rastu. Tako sam zahvalna što sam još uvijek ovdje", kaže glumica.

Kaže da sa 25 ne bi imala hrabrosti odgajati djecu. Objasnila je da su joj mnogi ljudi govorili kako je velika stvar što će roditi djecu u četerdesetim, ali to za nju nije bio problem.

"Potrebno je više strpljenja. U svojim dvadesetim nisam ni trebala biti u blizini djeteta. Pila sam i pušila. Definitivno ne bih mogla odgajati djecu u bilo kojem drugom razdoblju svog života osim sada", navela je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 06:12