Ofenbach - Exit festival 2024 / EXIT PHOTO TEAM - EXIT PHOTO TEAM
16/07/2024 u 14:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

EXIT festival od 10. do 13. jula 2025.

Dan pred kraja ovogodišnjeg EXIT festivala organizatori su najavili naredni, koji će biti održan od 10. do 13. jula 2025, kada će proslaviti i četvrt vijeka od osnivanja

Pred nastup osnivača i glavnog autora bendova Rage Against the Machine i Audioslave Toma Morela poslednjeg dana EXIT-a najavljena je velika proslava 25 godina ovog festivala iduće godine. 

Ovogodišnji festival na dens areni zatvorio je DJ Black Coffee uz kojeg su posjetioci doživjeli prelijepi izlazak sunca, doživljaj koji važi za veliku atrakciju na ovom festivalu.

Ovogodišnje izdanje festivala tokom pet dana obilježili su nastupi najvećih svjetskih muzičkih zvijezda – od takozvanog nultog dana u čast Nikole Tesle uz Baby Lasagnu, Buraka Yetera, Dimasha i Iniko, preko oštrih rima i elektronskih bitova koje su u prvoj festivalskoj noći donijeli rodonačelnik trapa Gucci Mane i sinonim za di-džej profesiju Carl Cox, do najhitičnije plesne nostalgije uz pop-rep zvijezde Black Eyed Peas, fantastičnog Džona Njumanam, vraćanja panka na velika vrata uz The Exploited i jednog od simbola dens arene Maceo Plexa. 

Registracija za ulaznice za naredni EXIT već je počela, a organizatori poručuju da se više informacija o ulaznicama može pronaći na sajtu festivala.

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 19:44