Džon Travolta na Sanremu 2024 / -SKRINšOT
08/02/2024 u 19:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Gosti Sanrema: Nakon DžonaTravolte i Bob Sinklera u Ariston teatar večeras stiže Rasel Krou

Zvijezda Briljantina oduševla pačjim plesom

Teatar Ariston već dvije večeri blista. U znaku je dobre muzike. Od 30 pjesama i njihovih izvođača u subotui će izabrati nacionalnog predstavnika na Eurosongu u Švedskoj.

Poslije Zlatana Ibrahimovića gost druge festivalske večeri, uz pjevače Lea Gasmana i Đovanija Alevija bio je legendarni Džon Travolta koji je, kaže voditelj Amadeus, pozvan jer je zahvaljujući ulogama u filmovima ‘Groznica subotnje večeri‘, ‘Pakleni šund‘ i ‘Briljantin‘ upravo on čovjek koji je generacije ljudi natjerao na ples. Travolta je, podsjetimo, na Sanremo premijerno bio prije 19 godina, kada je, između ostalog, na pozornici masirao stopala glumice i voditeljke Viktorije Kabelo.

Sinoć je ispred Ariston teatra izveo ples Qua Qua za sve posjetioce koji nijesu mogli da uđu u teatar.

Veče u Sanremu obilježila je i velika žurka uz led svijetla, lasere i svjetlosne efekte na kruzeru u luci na kojem je set držao Bob SInkler, proslavljeni svjetski DJ.

Večeras će gost ovog spektakularnog programa biti Rasel Krou. Šuška se da će nastupiti i kao pjevač, sa svojim bendom, a u Italiju stiže iz Australije gdje trenutno snima novi film.

U petak, kada je na redu veče obrada i dueta na pozornicu Teatra Ariston izređaće se mnogi slavni gosti izvođača koji se takmiče, a te večeri publika će uživati u obradama pjesmama poput ‘Lady Marmelade‘ iz filma ‘Moulin Rouge‘, ‘Sweet dreams (are made od this)‘ grupe Eurythmics, ‘Who wants to live forever‘ grupe Queen, omažu Eniju Morikoneu…

U finalnoj subotnjoj večeri na Sanremo stiže Điljola Ćinkueti, koja je kao 16-godišnjakinja pobijedila na Sanremu s pjesmom ‘Non ho l‘eta‘, te potom nastupila na Eurosongu 1964. i donijela prvu pobjedu Italiji na tom takmičenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 13:18